Merhaba arkadaşlar sitenize yeni katıldım ancak parapsikoloji ile 1-2 yıllık bir uğraşımım var yakından bir uğraş neyse gönderileri okuduğumda genel olarak aynı sorular veya aynı konular konuşulmuş biokinezi biraz eskide kalmış kalmasa bile teknik yazayım dedim :) şimdi gözlerinizi kapatın tek ayak üstünde 5 ile 10 dk arasında durmaya çalışın amaç ayağı yormak ve ayaktaki o yırtılma gibi acıyı hissetmek yani siz farklı şeyler bulabilirsiniz.. şimdi gözlerinizi kapayın derin nefes alın ve ayağınıza aklınıza şifa dendiğinde ne renk geliyorsa o renk enerjinin dolduğunu düşünün kendinizi iyi hissediyorsunuz ama daha bitmedi bu enerjinin kasınızı birleştirdiğini ve kasınızın daha güçlü şekilde bağlandığını da imajine ediyorsunuz.
bu arada adım Yusuf tanıştığımıza memnun oldum umarım devam ederiz ben de en eski gönderilerden itibaren her yazıyı okumaya çalışıcam umarım bu yazdığım şey yazılmamıştır :) :)
Farklı bir biokinezi tekniği
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Farklı bir biokinezi tekniği
Tanıştığıma memnun oldum bende yusuf :) bu teknik ta ben ilk başladığımda bile vardı o yüzden yeni teknikler bulman teknik yazmadan öncede biraz araştırman iyi olur ama aslında iyi olabilir çünkü araştırmaya üşenen arkadaşlar burdan görmüştür bi ara bende deneyeceğim bu tekniği .
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Farklı bir biokinezi tekniği
Aramıza hoş geldin Yusuf :)
Senden ricam forumu iyice gezmen ve sorularının tüm cevaplarına ulaşman. Gerçekten çok fazla konu soru ve cevap var , aradığın her şeye ulaşabilirsin.
Son olarak tekniğin başarılı fakat bunu yaparken inanmak , imajinasyonu oturtmak ve düzenli meditasyon yapmanız gerekli.
İyi Forumlar.
Senden ricam forumu iyice gezmen ve sorularının tüm cevaplarına ulaşman. Gerçekten çok fazla konu soru ve cevap var , aradığın her şeye ulaşabilirsin.
Son olarak tekniğin başarılı fakat bunu yaparken inanmak , imajinasyonu oturtmak ve düzenli meditasyon yapmanız gerekli.
İyi Forumlar.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-