Merhabalar.

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
artxd
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Merhabalar.

Okunmamış mesaj gönderen artxd »

Merhabalar,
Adım Can.Bir kaç gündür kafayı uzaylılar üzerinde takmıştım ki konu nasıl olduysa psişik güçlere geldi ve telekineziye merakladım.Daha bugün başladım.Aslında önceden bilgim vardı fakat hiç başlama gereği duymamıştım.Bu gün bayağı bir araştırma yaptım.Tam 3-4 saat boyunca (40 dk şekilde mola vererek)telekinezi yapmayı denedim.Tam bu sabah 6dan itibaren.Herneyse ve başardım ! :) İlk yapışımda heyecanlandım ve bıraktım keşke bırakmasaydın sonra tam bir tur attırdım (spi-wheel'e) şimdi diyecekler oalcaktır ki yapda videosunu görelim.Video atamam çünkü çok fazla yapamıyorum 25 denemede 1 falan.Zaten bugün belki daha fazla yapma ihtimalim olabilirdi ama evde çok ses vardı ve odaklamadım çeviremedim.O esnada meditasyon yaptım ve evde tek kalınca 2 kez becerdim ! (50 deneme sonra xd)Benim gibi yeni başlayanlara tavsiye vereyim (hiçbir şey çevirememiş olanlara) ilk kez başardığınızda durmayın devam edin.Heyacanlanıp bırakınca üstüne tekrar yapmak zor oluyor.Gide bildiğpiniz kadar gidin en sonunda çok seviniyorsunuz!
Her neyse adım Can tanıştığıma memnun oldum.14 yaşındayım.Benim gibi yeni başlayanlar varsa konuşalım :)

“Yeni Başlayanlar” sayfasına dön