Su ile Chakra düzenleme

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Su ile Chakra düzenleme

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Bu düzenleme işlemini banyo esnasında yaparsanız sizin için kolay olacaktır, öncelikle zihninizi boşaltın ardından gözlerinizi kapatın ve chakra bölgelerinizi yavaşça suyu dökün ardından bir yandan dökerken içinizden telkin verin chakram temiz artım daha iyiyim vs. vs. ve tabi chakranızın kendi rengini parlakça yansıttığını auranıza parlak bir renk kattığını ve saat yönünde dönen topumsu bir şekilde olduğunu imaje edin. Bunu chakra sırasına göre yani muladhara chakra, sacral chakra, solar plexus chakra, kalp chakrası, boğaz chakrası, ajna chakra(üçüncü göz) ve tepe chakra sırasına göre ve kendi renkleri olan (sırasıyla) kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, lacivert, koyu mor ve açık mor ile beyaz arası renginde hayal ederseniz daha etkili düşünürsünüz. Ve ayrıca telkin olarak suyun akarken chakranızdaki kiri(negatiflik) attığını da düşünebilirsiniz.

Yine kendi bulduğum bir yöntemdir tabi buna benzer yöntemler olabilir elbette :)
Believe in yourself...

Uchiha Sasuke

Re: Su ile Chakra düzenleme

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bu işlemi yapmadan önce ve yaptıktan sonra ki süreçte ne farklılıklar oldu ¿
Nasıl bir değişme, fayda sağladın ¿

Bu arada yazın için teşekkürler ..
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise

Uchiha Sasuke yazdı:Bu işlemi yapmadan önce ve yaptıktan sonra ki süreçte ne farklılıklar oldu ¿
Nasıl bir değişme, fayda sağladın ¿

Bu arada yazın için teşekkürler ..
Aslında bir anda aklıma gelen bir teknikti, dedim neden olmasın ve zihnimden teknik ürettim. Zaten bana göre su temizliktir ve burada da chakraları temizlemek amaçlı kullandım. Bunu yapmadan önce biraz psikolojik sorunlarım vardı kendimi iyi hissetmiyordum ve yaptıktan sonra rahatlamış hissettim, sanki ruhum bir anda kanatlanmış gibiydi. Şimdi iyi hissediyorum :) ama arada bir yapmak iyi gelecektir ve bir artısı da yaptıktan sonra anlamadığım bir şekilde dini istekle doldum :) tabi bunlar psikolojik de olabilir ama yinede bana yaradı, dener ve bana bildirirseniz sevinirim.
Believe in yourself...
Uchiha Sasuke

Anladım.Deneyen arkadaşlar yorum atacaktır mutlaka.Ama çok tembeller denerlerse tabii :)
Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Bu çakra renkleri neye göre belirlenşyor?
Gerçek mi Mesela yeşili düşününce kalp çakrasının açılması?

Kullanıcı avatarı
Darknesspromise

Meerox yazdı:Bu çakra renkleri neye göre belirlenşyor?
Açılma diyemem, zaten chakraların kapalı ise ölürsün. Ama negatiflikten arındırma diyebilirim :) ve chakraların belli renkleri vardır araştırabilirsin ve ben bu konuda (chakra konusu) daha yeniyim ve kendi kendime bir teknik uydurdum bende yaradı ama sizde yarar mı bilmiyorum sorun olmazsa deneyip bana bildirirseniz sevinirim :)
Believe in yourself...
Uchiha Sasuke

Meerox yazdı:Bu çakra renkleri neye göre belirlenşyor?
Çakrayı bulan kim ise o belirlemiştir herhalde :)
Çakraların açılması(temizlenmesi) sadece o rengi düşünmekle olmaz.Çakraların tıkanma sebebi stres ve olumsuz,sıkıntılı bir hayattır.Günlük yaşamda karşılaşılan olumsuzluklar ruha yansır bu yüzden tıkanırlar.Bence açmak içinde renklerden ziyade bu olumsuzlukları hayattan çıkarmak gerekir.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön