Yüzük
- NightDeal
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yüzük
Arkadaşlar bişe düşünüyom bi yüzüğe kendi enerjimizi depolayıp sonra kendi enerjimizi yenileyip bi teknik uygularken enerjimiz bittiğinde o yüzükteki enerjiyi kullanma şansı varmı ?
Bilginin En Büyük Düşmanı Bilgisizlik Değildir. Bildiğini Zannetmektir.
-Stephen Hawking
-Stephen Hawking
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Yüzük
Enerji aktarılabilir, yönlendirilebilir ve bir objeye yansıtılabilir. Düşünce ve enerji tıpkı ardında iz bırakan ayakkabılar gibidir. Çok sıkıntılı ve dertli birinin uzun süre oturduğu bir banka oturursanız sebebini bilmeseniz de ruh haliniz değişir. Çok kederli olduğunuz bir günde herkesin pozitif enerji barındırdığı bir ortama girerseniz güneşin yeni doğduğu hissine kapılabilirsiniz. İnsana ait herşey sadece maddesel değil enerji olarak ta iz bırakır..
Bahsettiğin olay yapılabilir ancak filmlerde izlediğin görüntülerin ortaya çıkmasını beklememek gerekir. Enerjini tekrar kazanmak istiyorsan kendini topraklayarak, enerjinin bol olduğu ortamlarda dolaşarak, havadaki prana adı verilen hazır enerjiyi nefes alışveriş egzersizleri ile içine çekerek te yapabilirsin.
Bahsettiğin olay yapılabilir ancak filmlerde izlediğin görüntülerin ortaya çıkmasını beklememek gerekir. Enerjini tekrar kazanmak istiyorsan kendini topraklayarak, enerjinin bol olduğu ortamlarda dolaşarak, havadaki prana adı verilen hazır enerjiyi nefes alışveriş egzersizleri ile içine çekerek te yapabilirsin.
Aramak, güzel bir çabadır.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
tabi yapılabilir ama gerek yok neden dersen enerjiyi yüzükten alırken zaman harcayacaksın enerji harcayacaksın sonuçta enerjiyi alma işleminde bile harcanan bir enerji var bunun yerine meditasyon sıklığını arttır yüzüğü alırken de doğal taşlardan enerjik olan taşları kullan. bence daha iyi sonuç alırsın :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Vay vay inflames geri dönmüş :D Nightdeal yapabilirsin, ben direk hücrelerimde depoladığımı hayal ederim :) Saç ve gözde de depoluyordum :D Ara vermiştim bir süre tkye, şimdi tekrardan bakalım :D Az çok biyokinezi ile uğraşıyorsan, vücut hücrelerinde toplaman aşırı derecede kullanışlı olur ve işine yarar söyleyeyim :D Ben hücrelerimi enerjimle güçlendirip daha sağlıklı tutmaya çalışıyordum mesela depolarken de depolanan hücreye yarıyordu ve bir miktar kullanılıyordu :) Daha geç yaşlanmayı da bulmak hedeflerim arasındaydı ve hala da öyledir :D Önerim sana kısa süreli depolayacaksan saç tırnak gibi vücudunun ölü parçalarında depolayabilirsin, biyolojiden anlamasan bile riskli olmaz böylece. Uzun süreli olarak saç köküdür, deri hücrendir, kalptir, dalaktır, beyindir sana kalmış :D Ama biyolojinçok iyi değilse kendine zarar verme ve bu riske girme derim :) Ben genelde sık görebildiğim parçalarımı ya da tkda zaten kullandığım parçalarımı -el, kol, gözün irisindeki pigmentler, saç, ayak, bacak, hayali olarak oluşturduğum kanatlar xD, vücudumun etrafında hayali olarak oluşturduğum ince bir enerji katmanı gibi bir şey- kullanırım. Onun dışında cansız nesneleri depolamak için kullanmasam da tam tersini yapıp onun içine birinin bilmeden bıraktığı enerjiyi içimde değiştirmek, sentezlemek, hatta kendi enerji şeklime katmak için alırım. Çok eğlencelidir xD Bir ara koleksiyon yapar gibi herkesten azar azar enerji örneği almaya başladım ve alırım da aklıma geldikçe :D Millete sormadan enerji örneği almak caiz midir xD Ama birsürü kişinin ağrısını sızısını iyileştirdim kaç kez biyokineziyle, bir işe yarasınlar da enerjimi ve kontrolümü güçlendirmeme ve enerjiyi anlamama yardım etsinler :P Hakikaten ama ha, milletin enerjisini nesneden falan çekmek caiz midir ki ya da doğrudan kişiden örneklik biraz enerji almak... Ben de ona benim enerjimden veririm olur biter desem herkeste enerjim mi olacak o ney arkadaş xD Onnun yerine enerjisini alıp enerjisini aldığımdan daha fazla yükseltiyorum. KUl hakkına girmez böyle heralde :D (deli damgası yiyebileceğim yazı burada bitti :P)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Obito'nun gözünü alırken sharingan açıktı.Kendisi kapatamadığından peçeyi gözüne çekiyor, boşa chakra harcamasın diye :) Sende baktığım heryere enerji yolluyorum diyorsan ikisinide kapatabilirsin :)Meerox yazdı:Kakashi gibi tek gözümüzde enerjiyi biriktirelim. Telekinezi yapacagımızda gözü açarız güçleniriz :D