İlginç Birşey duydum
Moderatör: Sai
-
İlginç Birşey duydum
Arkadaşlar geçen işte çalışırken Kulağımda adım çınlandı bi kız sesiydi ama gayetten ses duymadığıma eminim sizce bu nedir ? Hatta o sesi duyduğum gibi arkama baktım kimse seslenmemiş ve ses öyle yankılıydiki hala çınlıyor.Telekineziye başladıktan sonra oldu. Sanki birinin benim yardımıma ihtiyacı varmış gibi hissettim hatta annemi aradım evdeymiş 4 gün geçti bu olay olalı.Salı günü yaşadım
- ddemmahum
Re: İlginç Birşey duydum
Banada olmuştu takma kafana..Etkilendiğin bir şey olmuştur..
::Welcome to home Bruce::
-
Benimkide ona Benzerdi Denizzzz diye bağrış vardı bi kadın veya kız sesi gibiydi . :S Sanki yardımıma ihtiyacı var gibiydi 2-3 dakka biraz yankılandı sonra kesildi sesi :S
2-3 dk mı xD
2-3 dk sürseydi o ses,sen şu an tımarhaneyi boylamıştın xD o kadar sürdüğüne inanmıyorum
2-3 dk sürseydi o ses,sen şu an tımarhaneyi boylamıştın xD o kadar sürdüğüne inanmıyorum
- ddemmahum
-
Yankılandı derken beynimin içinde tekrarlandı gibi sürmedi öyle :D
- ddemmahum
yha aslına bakarsan her insan hayatında bikaç kez duymuştur birisinin kendisine seslendiğini.
bu konu bildiğim kadarıyla dini açıdan melekler sesleniomuş o an,öyle biliyorum...
bu konu bildiğim kadarıyla dini açıdan melekler sesleniomuş o an,öyle biliyorum...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
bende bir sürü şimşek görüyorum hava açıkken felan veya gece odanın içinde cin mi die korkuodum ama alıştım artık
-