Yardım Lütfen

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
criminal_1994

Yardım Lütfen

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Arkadaşlar 4.5 aydır uğraşıyorum bir katı cisimi haraket ettiremedim.Konsantrasyon desen var enerjide az çok var beyinde var neden olmuyor delirecem psi wheel den bıktım.İstediğim zaman rüzgar hissedip estirebiliyorum yada şizofren olma aşamasındayım bilmiyorum bir şeyler tavsiye edin en azından pet şişe felan haraket ettirmeyi bilen varsa öğretsin...:(((((((((((((((:))))((/fdgdfgdfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Yardım Lütfen

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

bırak petşişeyi.. sen git aluminyum folyoyu al sora elinde enerji toplayıp aluminyum folyoya at ata ata gelişcek.. soraları benim gibi kalem oynatırsın yada petşişe filan.. petşişeye cok var..
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

kanka pipete geç,
ayrıca biliyorum kapak çalışmasından pek hoşlanmıyorsun ama gözlerdeki enerjiyi acayip artırıyo,ben pipeti el kullanmadan sadece gözlerimle döndürebiliyorum...
kapağa yüklen sana tavsiyem:)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Bulabildiğin en küçük cisim üzerinde çalış..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

bazı şeylerin çabuk olmasını istiyorsunuz ama emek vermeden olmaz günde 7 saatini ayırdın mı sen buna eğer her gün calısma saatlerini arttırmazsan psi velden sıkılırsın tabi kapak çalışması evet gerçekten kapak çalışması işe yarıyor her gün kapak çalışmasını artırın, bazı şeyler önemli telekinezide öncelikle istek, inanç konsantrasyon ve imajinasyon eğer bunları gerçekleştirirseniz başarınız artıcaktır. Bazı şeyler biliniyor ama üzerine düşülmüor ve psivelden öteye pipetten öteye gidemezsiniz(bende dahil) her geçen gün artırmak lazım çalışma saatlerinizi bilmek yetmiyor bazen ayriyetten nefisin kölesi olmamak lazım, nefsin her dediğini yapmamak lazım. aklınızda fikrinizde telekinezi olması lazım rüyalarınıza kadar girmeli. işte gerçek başarıya bu yoldan gidilir. Hiç bi zafere çicekli yoldan gidilmez.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Saolun en az günde telekinezi ye ayırdığım vakit en az 1.5 saattir;)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

cisim ağır olmasın sonra beynin cisim ağır diye sabaha kadar uğraşsan yapamassın
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

benim son 1 aydır ayırdığım zaman 0 :D biraz gerileşme oldu ama yakın zamanda başlayacam ve baya bir çalışacam
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

ddemmahum yazdı:Bulabildiğin en küçük cisim üzerinde çalış..
sen nediyosun,ben 1 milimetreyi bile geçmeyecek kadar(matematik defterinin bir karesinin yarısı kadar)olan bir 0.5 ucu oynatmayı 1,5 ay denedim,çalıştığım zaman 45 dk hergündü.elde ettiğim sonuç 0 :S ben herhafta foruma msj attım neden olmuyo diye ama hep aynı şeyler söylendi.hepsini denediğim halde SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR :)

böyle tek başına olmuyo bizi eğitecek birilerine ihtiyacımız var.
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

ddemmahum yazdı:Bulabildiğin en küçük cisim üzerinde çalış..
küçük değil bence hafif :D küçücük yoğun demir topları var mesela:D 40 kg .:D elinle zor kaldırısın bence kağıt yada aluminyumlar en iyisi.. buzda oynatabilir..