PSİ Ball atamama sorunu

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Memrem
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

PSİ Ball atamama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen Memrem »

Selamun Aleyküm.4-5 gün felan oldu psi ball başlayalı .Sole yapıyorum ancak firlatamiyorum.

Ellerimi ısıtıyorum vede ellerimi parmaklarimla birlikte kapatıyorum.20 saniye sonra parmaklarımı yavaş yavaş açıyorum.Sonra burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum .Ellerim birbirini itiyor . Ardından bir noktada durup ellerinin birbirini ittirme kuvvetini arttırmaya calisiorum. Sonra tek elime alıyorum . Fakat tek elime alırken biraz hafifliyor.Sonra atıyorum ama tık yok.

İmajinasyon da ise gözümü kapatmassam hayal edemiyorum.

Yardim ederseniz sevinirim

Kullanıcı avatarı
Budray
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: PSİ Ball atamama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Memrem yazdı: 01 Eyl, 19:19 Selamun Aleyküm.4-5 gün felan oldu psi ball başlayalı .Sole yapıyorum ancak firlatamiyorum.

Ellerimi ısıtıyorum vede ellerimi parmaklarimla birlikte kapatıyorum.20 saniye sonra parmaklarımı yavaş yavaş açıyorum.Sonra burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum .Ellerim birbirini itiyor . Ardından bir noktada durup ellerinin birbirini ittirme kuvvetini arttırmaya calisiorum. Sonra tek elime alıyorum . Fakat tek elime alırken biraz hafifliyor.Sonra atıyorum ama tık yok.

Dikiş makinası olmadan nasıl terzi olabilirim? Sorusuna benzettim.
Sen iyice enerjiyi kontrol edebiliyor musun? Daha tek eline alırken enerji kayboluyor.
Kullanıcı avatarı
Memrem
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: PSİ Ball atamama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen Memrem »

Budray yazdı: 01 Eyl, 20:01
Memrem yazdı: 01 Eyl, 19:19 Selamun Aleyküm.4-5 gün felan oldu psi ball başlayalı .Sole yapıyorum ancak firlatamiyorum.

Dikiş makinası olmadan nasıl terzi olabilirim? Sorusuna benzettim.
Sen iyice enerjiyi kontrol edebiliyor musun? Daha tek eline alırken enerji kayboluyor.
[/quo
Hayır :/ Bazen