Hayatta ki Amacımız Ne?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Hayatta ki Amacımız Ne?

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Belli bir zaman diliminde yaşıyoruz ve bunu tembellik ile mi değerlendiriyoruz? Her gün hep aynı telefonu al sosyal medyayı kontrol et dizi varsa onu izle parapsikolojik hakkında araştırma yap. Çoğumuzun böyle. E biz bir şeylere kalkışmassak ayağa kalkmaya çalışmayıp ayağa kalkmanın yollarını daha ne kadar daha araştıracağız. Bizim parapsikoloji ile ilgilenmeyen birinden ne farkımız var o zaman? Oda oturuyor bizde! Sadece parapsikoloji hakkında değil hayatla ilgili.
|-----------------| bu sizin yaşamanız için belirlenen süre diyelim. Her zaman aynı şeyi yaptığımızı izlemek ne kadar da sıkıcı değil mi? Fakat aksiyon, hareket dolu film olsa gözümüzü kırpmadan izleriz. Araştırma yapmak kötü değildir çok güzeldir fakat biz bunun üstüne bir şey eklemessek ne anlamı var? Ben bu hayatta her insanın amacı olduğunu hiç bir insanın boş yaşamak için yaratılmadığını biliyorum. Bu dünyayı da boş yaşamayanlar harekete geçenlerdir. Allah'a şükür küçük küçük adımlarla ilerlesem de telekinezi alanında güzel şeyler yaptım, denedim. Ve inanın yaptıktan sonra araştırdığımdan daha çok bilgi edindim. Kendinize sorun ben bu yaşamda telekinezi ile ilgili bir şey başarmak istiyor muyum? Sorunun cevabı evet ise bir kaç araştırma sonrası denemeye başlamanız lazım. Kolay değil kolay olsaydı herkes yapardı. Ama zor da değil günde 5 dakika yapsanız, tekrar ve sabır sonucu illa ki ulaşırsınız kendinizi çok yormaya gerek yok. Ve bir gün içerisinde de olağan şeyler yapamazsınız bunu kabul edin. Eğer cevabınız hayır ise hiç kusura bakmayın ama bunu bilmeyen insandan tek farkınız bilgili olmanızdır. Ama bu bilgiyi kullanmadığın sürece ne işene yarayacak bu bilgi? Madde dünyası ile madde dışı dünya arasında denge kurun. Hem normal yaşamınızı hemde ruhsal durumunuzu düşünün. Hem bu dünya hemde diğer dünyayı düşünün
.

Uchiha Sasuke

Re: Hayatta ki Amacımız Ne?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

(: Haklısın. Çalışan insanlar hakkında söylediklerinle de, çalışmayıp sadece bilgili olanlar için söylediklerinle de haklısın. Burada bir ayrıntı daha var. Bilgili olup, çalışmayan adam belkide teknik direktörlük vazifesi yapıyordur. Tabii bilgisini kullanmayan adam iyi bir şey yapmıyordur ama belkide bilgisini başkalarına öğretmek için kullanıyordur o zaman bu adama bir şey diyemeyiz.

Demek istediğini anladım tabii. Haklısın. Dikkate alacağım (:

Faydalı bilgisini paylaşmayan insan ile ekmeğini paylaşmayan insan arasında bir fark göremiyorum.
( ÖZKAN ÇELEN )
Kullanıcı avatarı
Budray

Teşekkür ederim. Yine de o ayrıntıda adam bir şey katıyor. Bi eylemde bulunuyor ama değil mi? Kullanıyor yani.
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 10 Eyl, 12:13 Teşekkür ederim. Yine de o ayrıntıda adam bir şey katıyor. Bi eylemde bulunuyor ama değil mi? Kullanıyor yani.
Biz de yapmıyor muyuz ayıp ediyorsun.. (:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 10 Eyl, 12:22
Budray yazdı: 10 Eyl, 12:13 Teşekkür ederim. Yine de o ayrıntıda adam bir şey katıyor. Bi eylemde bulunuyor ama değil mi? Kullanıyor yani.
Biz de yapmıyor muyuz ayıp ediyorsun.. (:
Tabii kide yapıyoruz ben sana laf çaktırmak istemedim ki :D Bizim sadece icraata gecmemiz gerekiyor :)

Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 10 Eyl, 12:47
Tabii kide yapıyoruz ben sana laf çaktırmak istemedim ki :D Bizim sadece icraata gecmemiz gerekiyor :)
Farkında olmasan da çok güzel çaktın lafı, tebrik ederim :lol:
Hak ettim (:

Millet az buçuk bilgiyle sürekli çalışıyor bizde yığınla bilgi var çalışmıyoruz. Çalışsak kısa sürede onların yıllarca ilerleyemediği/ ilerleyemeceyeği kadar ilerleyeceğiz. Çünkü püf noktalarını, nerelerden sorun çıkabileceğini, kısa yollarını biliyoruz. Hadi benim motivasyonum yoktu, olsa bile tembellikten ölecek gibi oluyorum diye yapmıyordum da sen niye yapmıyorsun (:
Ama dur bakalım çalışma şeklini ayarladım.Yerine oturta bilirsem böyle devam ederim. Nefis alışkanlıkların esiridir. İyi veya kötü. Buna da kendimizi alıştırırsak bu sefer yapmadığı zaman huysuzlanacak ki bu da işimize gelir.

İlk adımı atıp kağıda yazdım kafam rahatladı ve çalışmaya başladım. Sende yaz bence. Kafada sürekli bir şeyler olunca insan rahat edemiyor. Bir işe başlarken birden aklına bir şey geliyor ve sanki yapman gereken şey önemli değilmiş de aklına gelen şey önemliymiş gibi onu yaptırıyor ve bu sürekli sürüyor. Haliyle yapmak istediğini yapamıyorsun. En azından bu bende böyle oluyordu. Tabii aklına gelen her şeyi yazmak zor olur. Ama neydi hedefimiz ? Seçeneği azalt. Kendine en önemli gelen şeyleri listelersen ve sırayla yapmaya başlarsan işler çözülür. Akşama kadar burada dolanmakla ilerlenmiyor maalesef :lol:

Kısacası, ben icraata geçtim. Hadi seni de görelim.. (:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 10 Eyl, 15:25
Budray yazdı: 10 Eyl, 12:47
Farkında olmasan da çok güzel çaktın lafı, tebrik ederim :lol:
Hak ettim (:

Millet az buçuk bilgiyle sürekli çalışıyor bizde yığınla bilgi var çalışmıyoruz. Çalışsak kısa sürede onların yıllarca ilerleyemediği/ ilerleyemeceyeği kadar ilerleyeceğiz. Çünkü püf noktalarını, nerelerden sorun çıkabileceğini, kısa yollarını biliyoruz. Hadi benim motivasyonum yoktu, olsa bile tembellikten ölecek gibi oluyorum diye yapmıyordum da sen niye yapmıyorsun (:
Ama dur bakalım çalışma şeklini ayarladım.Yerine oturta bilirsem böyle devam ederim. Nefis alışkanlıkların esiridir. İyi veya kötü. Buna da kendimizi alıştırırsak bu sefer yapmadığı zaman huysuzlanacak ki bu da işimize gelir.

İlk adımı atıp kağıda yazdım kafam rahatladı ve çalışmaya başladım. Sende yaz bence. Kafada sürekli bir şeyler olunca insan rahat edemiyor. Bir işe başlarken birden aklına bir şey geliyor ve sanki yapman gereken şey önemli değilmiş de aklına gelen şey önemliymiş gibi onu yaptırıyor ve bu sürekli sürüyor. Haliyle yapmak istediğini yapamıyorsun. En azından bu bende böyle oluyordu. Tabii aklına gelen her şeyi yazmak zor olur. Ama neydi hedefimiz ? Seçeneği azalt. Kendine en önemli gelen şeyleri listelersen ve sırayla yapmaya başlarsan işler çözülür. Akşama kadar burada dolanmakla ilerlenmiyor maalesef :lol:

Kısacası, ben icraata geçtim. Hadi seni de görelim.. (:
Ağzım açık okudum. Omg diyesim geldi :lol:
Niye başlayamadığımı bende bilmiyorum bulduklarım tek gün için geçerli oluyor. Ama orda durr. Bir aslan ♛ burcuna hele ki güzel konumda ki bir aslan burcuna meydan okumak intihara sürüklenmektir! Sen göreceksin. Yapılması gereken en son şeyi yaptın bana dostum.
(Azıcık ego kasalım)
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 10 Eyl, 17:01 Ağzım açık okudum. Omg diyesim geldi :lol:
Niye başlayamadığımı bende bilmiyorum bulduklarım tek gün için geçerli oluyor. Ama orda durr. Bir aslan ♛ burcuna hele ki güzel konumda ki bir aslan burcuna meydan okumak intihara sürüklenmektir! Sen göreceksin. Yapılması gereken en son şeyi yaptın bana dostum.
(Azıcık ego kasalım)
Ahaha :lol: Meydan okuşuyoruz demek (:
Tamam len hodri meydan. 1 ay sonra video çekip atacağız bakalım kim ne kadar ilerlemiş. Yarın geri sayım başlıyor..

Ezicem seni.. bakalım aslan mı güçlüymüş terazi, balık karışımı mı :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 10 Eyl, 19:16
Budray yazdı: 10 Eyl, 17:01 Ağzım açık okudum. Omg diyesim geldi :lol:
(Azıcık ego kasalım)
Ahaha :lol: Meydan okuşuyoruz demek (:
Tamam len hodri meydan. 1 ay sonra video çekip atacağız bakalım kim ne kadar ilerlemiş. Yarın geri sayım başlıyor..

Ezicem seni.. bakalım aslan mı güçlüymüş terazi, balık karışımı mı :lol:
Ben bu gazı ders için de kullanıyorum ama unutmamakta fayda var :D Neyse yinede geçerim :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Tabii ki aslan :D Bir aslanın en çok gaza geleceği şeyi yaptın :D