KRONOKİNEZİ
- Sun's GirL
KRONOKİNEZİ
ZAMAN Kontrolüdür.
sadece hızlandırıp yavaşlatabilirsiniz.
sadece hızlandırıp yavaşlatabilirsiniz.
-
Re: KRONOKİNEZİ
nasıl yapılır, biliyorum çok çok ileri düzeyde, sadece merak
-
Ya Sun's girl Her kineziyi söylüyosun ama hiçbirinin nasıl yapılacağını anlatmıyosun ya:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- elif
zaman göreceli bir kavram değilmi. aslında bunun yöntemini kendimizde bulabiliriz. zamanı esneten şeyler nelerse onları uygulayarak yapılabilir bu. zaman madde için geçerli değilmi ruh için zaman mekan sınırı yok. ruh ve düşünce ile yol açılabilir.
-
o zaman normal insanlara göre daha hızlı oluruz yada gene beynimizi kandırmış oluruz bu yani
- onuryilmaz01992
Arkadaşlar Sun's GirL e laf yok o sadece bu kinezilerin ne olduklarını söylüyor. Nasıl yapıldıkları konusunda bilgili insanlar burda görüşlerini paylaşsınlar diye konu açmış. Çok yanlış buldum tepkinizi. (MasterMind ve Batux1995]
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
- fenomen
- Yönetici
Ya kronokineziyle mesgul olmak icin en azi 2-3 yil calismalisiniz ayrica kim derse ki ben beceriyorum o sadece saati durdura bilir zamani yok.Onun icin lutfen ilk baslarda buyuk islerle mesgul olmayin sadece zaman kaybi.Unutmayin "Emeklemeden yurulmez".Ben de ilk baslarda boyle dusunurdum ve hep yetkililere geokinezi(deprem yaratma) yapa bilirmiyim diye abuk sabuk sorular sorardim.Onlar bana gerceyi dediler ben de akillandim ve alfabeyi A dan basladim

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- onuryilmaz01992
A yani başlangıçta yapılması gereken temel şey nedir ?fenomen yazdı:Ya kronokineziyle mesgul olmak icin en azi 2-3 yil calismalisiniz ayrica kim derse ki ben beceriyorum o sadece saati durdura bilir zamani yok.Onun icin lutfen ilk baslarda buyuk islerle mesgul olmayin sadece zaman kaybi.Unutmayin "Emeklemeden yurulmez".Ben de ilk baslarda boyle dusunurdum ve hep yetkililere geokinezi(deprem yaratma) yapa bilirmiyim diye abuk sabuk sorular sorardim.Onlar bana gerceyi dediler ben de akillandim ve alfabeyi A dan basladim
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM