Merhabalar Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim ve Dostlarım bu gün size psi ball nasıl yapılır onu anlatıcam en kolay teknik ve kendi tekniğinizi nasıl
oluşturursunuz onu anlatacağım

Bunları Yapmadan Önce Odaklanma Konstrasse olmada sıkıntı çekiyorsanız bunu tavsiye ederim.
TEKNIK :
1- İlk Önce Kağıt koparalım nasıl kağıt derseniz not defteri vardırya küçük böle onu alıp koparın 1 sayfasını, ve 2'e katlayın.
2- Katladıkya kağıdı açalım ve içine Rasenga tekniğindeki gibi ortaya Yuvarlak çizelim böle hipnozdaki gibi yapalım ve en son kısmına yani ortasınada nokta koyalım

RASENGAN TEKNIĞI :
3- Rüzgar olmayan sessiz konstrasse ve odaklana bileceğiniz bir ortama geçin ve kağıdı koyun ve biraz uzaklaşın rüzgar akımı oluşturun kağıt hareket etmiyorsa devam edelim

4- Ellerimizi birbirimize sürtelim ve Çizdiğimiz Yuvarlak yere ortasına konstrasse olalım rasenga işaretine yani odaklanalım gözünüzü kırpa bilirsiniz ama sakın odağınızı bozmayın hiç birşey düşünmeyin düşünmemeyi bile düşünmeyin...
5- Bunu 3-5 dakika yapın ve ellerinizde İtme - Çekme ve Isınma - Soğuma veya karıncalanma gibi hisler ol'a bilir heyecana kapılmayın devam edin bunlar olduysa doğru yapıyorsunuz ama olmuyorsa tekrar tekrar yapın.
6- Ve artık kendinizi hazır hissetiğinizde Odağınızı bozmadan Enerjinizi Cisme fırlatın, yönlendirin ( İMAJE EDİN ) Ederkende o enerjinin gidip kağıda çarptığını düşünün ve kağıt oynarsa veya düşerse başardınız

Anlamayan olursa bana özelden yaza bilir

Bana Yardım eden abilerim

Uchiha Sasuke
Videolarından özendiğim ve yapa bildiklerim...
Uchiha Sasuke ( Yunus Yeşil )