Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik

Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik (2018 - 2019) Güncel

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
DarKDayS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik

Okunmamış mesaj gönderen DarKDayS »

Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik (2018 - 2019) Güncel

Merhabalar Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim ve Dostlarım bu gün size psi ball nasıl yapılır onu anlatıcam en kolay teknik ve kendi tekniğinizi nasıl
oluşturursunuz onu anlatacağım :) Kendi Tekniğinizi oluşturmak için ilk önce telekinezi hakkında bilgi edinmeniz lazım yani nedir ? nasıl yapılır ? gibi öğrenmememiz lazım bunları öğrendik artık kendi tekniğimizi yapa biliriz en kolay nasıl geliyorsa hayal gücünüz imajenize bağlı :) mesela ben tekniğimi oluşturdum ve çok basit Neyse uzatmadan Tekniğe Geçelim

Bunları Yapmadan Önce Odaklanma Konstrasse olmada sıkıntı çekiyorsanız bunu tavsiye ederim.

TEKNIK :

1- İlk Önce Kağıt koparalım nasıl kağıt derseniz not defteri vardırya küçük böle onu alıp koparın 1 sayfasını, ve 2'e katlayın.

2- Katladıkya kağıdı açalım ve içine Rasenga tekniğindeki gibi ortaya Yuvarlak çizelim böle hipnozdaki gibi yapalım ve en son kısmına yani ortasınada nokta koyalım :)

RASENGAN TEKNIĞI :

3- Rüzgar olmayan sessiz konstrasse ve odaklana bileceğiniz bir ortama geçin ve kağıdı koyun ve biraz uzaklaşın rüzgar akımı oluşturun kağıt hareket etmiyorsa devam edelim :)

4- Ellerimizi birbirimize sürtelim ve Çizdiğimiz Yuvarlak yere ortasına konstrasse olalım rasenga işaretine yani odaklanalım gözünüzü kırpa bilirsiniz ama sakın odağınızı bozmayın hiç birşey düşünmeyin düşünmemeyi bile düşünmeyin...

5- Bunu 3-5 dakika yapın ve ellerinizde İtme - Çekme ve Isınma - Soğuma veya karıncalanma gibi hisler ol'a bilir heyecana kapılmayın devam edin bunlar olduysa doğru yapıyorsunuz ama olmuyorsa tekrar tekrar yapın.

6- Ve artık kendinizi hazır hissetiğinizde Odağınızı bozmadan Enerjinizi Cisme fırlatın, yönlendirin ( İMAJE EDİN ) Ederkende o enerjinin gidip kağıda çarptığını düşünün ve kağıt oynarsa veya düşerse başardınız :)

Anlamayan olursa bana özelden yaza bilir :)

Bana Yardım eden abilerim :)
Uchiha Sasuke
Videolarından özendiğim ve yapa bildiklerim...

Uchiha Sasuke ( Yunus Yeşil )

Uchiha Sasuke

Re: Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bak bu konuyu yeni gördüm, sen kimsin acaba (:
DarKDayS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi Ball Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik

Okunmamış mesaj gönderen DarKDayS »

Uchiha Sasuke yazdı: 24 Kas, 11:19 Bak bu konuyu yeni gördüm, sen kimsin acaba (:
Kim olduğum önemli değil :)
Vatan sevdalısı olduğumu bil yeter :)