Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama
Moderatör: Sai
-
Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama
Arkadaşlar ya eskiden psi wheel çevirirdim ama enerjim bugunkü kadar büyük değildi istediğim tarafa tek kolumla koyup çeviriyodum sadece düşünüyodum dönsün diye durmadan dönüyordu resmen ama şimdi dönmüyor. :( Ellerimde enerji birikiyor artık enerji dışarı salınmıyor yani nasıl anlatim enerji elimde birikiyor o kadar karıncalanıyorki ve titriyorki sanki böyle mıknatıs gibi oluyor acaip titriyor heleki serçe parmak sanki oynatmak istediğim cismi çekiyor itiyor ama bu arada gerçekleşiyor geçen enerji biriktirdim enerji salmadım o gün ellerimde kaldı sonra pcnin yanında kamera vardı bi baktım çat diye oynadı baktım elimdeki enerji yok oldu enerji birikiyor istemli salınmıyor istemsiz salınıyor nasıl istemli salıcam bu enerjiyi :( bide enerjinin cisme aktığını bile imajine ettim ama olmuyor ya :( nasıl ben enerji toplayıp oynatmak istediğim cisme enerjiyi aktarıcam ?
-
Re: Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama
Slm marduk. Ben psi wheel çevirmeden önce kapak çalışması yapıyorum. Çok faydası oluyor. Hatta ben kapağa odaklanırken psi wheel'de dönmeye başlıyor. Enerjini aktaramıyorsan belki bu işe yarar. Bende faydası oldu.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-
Peki bu kapağın ortasına bakıyoruz dimi ters çevirip sadece ona odaklanıyoruz bide bişey düşünsek olur mu odaklanırken?
-
Ne kadar iyi hakimsen olaya o kadar iyi kardeşim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
enerjini istemli olarak salamaman enerjinin çokluqundan ve kontrolsüzlüğünden kaynaklanıyordur muhtemelen...
o nedenle kapak çalışması ve meditasyon yaparsan ii olur:)
o nedenle kapak çalışması ve meditasyon yaparsan ii olur:)
-
lem kanka ac msn ok ?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Zaten acaip bi enerji var ya gitmiyor ellerimden sağolun yorumlar için meditasyon ve kapak çalışmasını deniyeceğim tekrardan teşşekürler yardımlarınız için.
özel msj at kanka:Dcriminal_1994 yazdı:lem kanka ac msn ok ?
-