Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama

Moderatör: Sai

Marduk

Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama

Okunmamış mesaj gönderen Marduk »

Arkadaşlar ya eskiden psi wheel çevirirdim ama enerjim bugunkü kadar büyük değildi istediğim tarafa tek kolumla koyup çeviriyodum sadece düşünüyodum dönsün diye durmadan dönüyordu resmen ama şimdi dönmüyor. :( Ellerimde enerji birikiyor artık enerji dışarı salınmıyor yani nasıl anlatim enerji elimde birikiyor o kadar karıncalanıyorki ve titriyorki sanki böyle mıknatıs gibi oluyor acaip titriyor heleki serçe parmak sanki oynatmak istediğim cismi çekiyor itiyor ama bu arada gerçekleşiyor geçen enerji biriktirdim enerji salmadım o gün ellerimde kaldı sonra pcnin yanında kamera vardı bi baktım çat diye oynadı baktım elimdeki enerji yok oldu enerji birikiyor istemli salınmıyor istemsiz salınıyor nasıl istemli salıcam bu enerjiyi :( bide enerjinin cisme aktığını bile imajine ettim ama olmuyor ya :( nasıl ben enerji toplayıp oynatmak istediğim cisme enerjiyi aktarıcam ?

bosan

Re: Enerjiyi biriktirip dışarı vuramama

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Slm marduk. Ben psi wheel çevirmeden önce kapak çalışması yapıyorum. Çok faydası oluyor. Hatta ben kapağa odaklanırken psi wheel'de dönmeye başlıyor. Enerjini aktaramıyorsan belki bu işe yarar. Bende faydası oldu.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Marduk

Peki bu kapağın ortasına bakıyoruz dimi ters çevirip sadece ona odaklanıyoruz bide bişey düşünsek olur mu odaklanırken?
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ne kadar iyi hakimsen olaya o kadar iyi kardeşim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

enerjini istemli olarak salamaman enerjinin çokluqundan ve kontrolsüzlüğünden kaynaklanıyordur muhtemelen...
o nedenle kapak çalışması ve meditasyon yaparsan ii olur:)

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

lem kanka ac msn ok ?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Marduk

Zaten acaip bi enerji var ya gitmiyor ellerimden sağolun yorumlar için meditasyon ve kapak çalışmasını deniyeceğim tekrardan teşşekürler yardımlarınız için.
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

criminal_1994 yazdı:lem kanka ac msn ok ?
özel msj at kanka:D