psi ball yöntemi

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

psi ball yöntemi

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Öncelikle zihninizi kalp çakranıza odaklayın. Kundalinisi uyanmış arkadaşlarım orada yanma hissedeceklerdir. Üzerine küçük bir vuruş yapın ve orada bir şeyin döndüğünü imajine edin. Zaten dönüyorda amaç zihin ile ortak çalıştırmak. Isınmayı deneyimledikten sonra yavaş yavaş o odak noktanızı yukarı çekin ve omuz hizasında ikiye bölüp biri sağ biri sol olacak şekilde kollarınıza gönderin. Ve ellerinize varana kadar o yanmalarıda deneyimlemeye çalışın. Ellerinize vardığında ellerinizi sanki bir topu elinizde tutarmış pozisyonuna getirin. Ve odak noktalarınızı avuçlarınıza kaydırın yanmaları orada toplayın. Daha sonra 3. bir odak noktasını iki avcunuzun arasında meydana getirin ve iki odak noktasından enerjiyi bu odak noktanıza akıtın. Bir süre sonra elleriniz birbirini itmeye başlar. Böylelikle Psi Ball'ınızın oluştuğundan emin olmuş olursunuz.

Alıntıdır...BU ARADA BEN HALA YAPAMADIM:)
pixies forever <3<3

bosan

Re: psi ball yöntemi

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Ben yapıyorum ama bende pipet yapamıyorum. Psi ball benim için daha kolay. Kalp çakrası ne oluyo bu arada. Onu açmadan psi ball olmuyomu? Yada psi ball yapanlarda bu çakra açık mı? Çünkü ben hiç çakra açmayı denemedim. XD
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yok bağlantılı değil onu açmadan psi ball oluo
pixies forever <3<3
bosan