Öncelikle zihninizi kalp çakranıza odaklayın. Kundalinisi uyanmış arkadaşlarım orada yanma hissedeceklerdir. Üzerine küçük bir vuruş yapın ve orada bir şeyin döndüğünü imajine edin. Zaten dönüyorda amaç zihin ile ortak çalıştırmak. Isınmayı deneyimledikten sonra yavaş yavaş o odak noktanızı yukarı çekin ve omuz hizasında ikiye bölüp biri sağ biri sol olacak şekilde kollarınıza gönderin. Ve ellerinize varana kadar o yanmalarıda deneyimlemeye çalışın. Ellerinize vardığında ellerinizi sanki bir topu elinizde tutarmış pozisyonuna getirin. Ve odak noktalarınızı avuçlarınıza kaydırın yanmaları orada toplayın. Daha sonra 3. bir odak noktasını iki avcunuzun arasında meydana getirin ve iki odak noktasından enerjiyi bu odak noktanıza akıtın. Bir süre sonra elleriniz birbirini itmeye başlar. Böylelikle Psi Ball'ınızın oluştuğundan emin olmuş olursunuz.
Alıntıdır...BU ARADA BEN HALA YAPAMADIM:)
psi ball yöntemi
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi ball yöntemi
pixies forever <3<3
-
Re: psi ball yöntemi
Ben yapıyorum ama bende pipet yapamıyorum. Psi ball benim için daha kolay. Kalp çakrası ne oluyo bu arada. Onu açmadan psi ball olmuyomu? Yada psi ball yapanlarda bu çakra açık mı? Çünkü ben hiç çakra açmayı denemedim. XD
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
-