Görsel test...
Moderatör: Sai
- tequila
Re: Görsel test...
beyler ben bu kadına dans ettirdim tam tur attırmıyom ordan yarım tur atıyo ters tarafa döndürüyom ordan yarım tur atıyo kıvırıyo :) ben şimdi dahi miyim sapık mı ??
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- kaplangoz
Zuhah :D:D yaptığın işe bak yaffxDxD
- hasanorg
Ya yalan bunlar inanmayın bu din düşmanına bide arşivime eklemişim dior.Bari emeğe saygı duy.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- kaplangoz
Muhteşemsin kardes dediklerine göre sözelmişsin ama bence her ikisinide yaparsın:D:D
- archipallium
banada sayısal zekan var dediler gaza getirdiler sayısal gittiğimde ağzıma ........... XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- hasanorg
İnanmayın yaw döndükten 2dk sonra aksi yöne dönmeye ayarlanmış yani beyin gücüyle pc'nin içine giripte online olan bi şeyi değiştirmekten bahsediyor.
Ne kadar doğru artık siz karar verin.
Ne kadar doğru artık siz karar verin.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- Burak AYDIN
pc nin içine girildiği fln yok yahu (: basit bir göz yanılması ve gerçek. resmi bir resim düzenleme yazılımına aktararak kareleri görebilrisiniz. Zaten formatı gif. Kızın hangi yönde döndüğünü düşünmeye fln çalışın konsantrenizi tek düzelikten kurtarmaya çalışın. Yön değiştirdiğini göreceksiniz
ayrıca ön yargı oluşturmayalım. rastgele üretilen 0 ve 1 leri kullanarak deneyleer yapıldı tarihte. Çok başarılı sonuçlara ulaşıldı. Lakin bunu denemek için bende bir yazılım yapmaya çalıştım. Gerçektende 10 da 9, 10 da 10 bildiği zamanlar oluyordu. Yani 0 mı daha çok üretilecek 1 mi. buna sizin düşünceleriniz etkiyordu. İnanmayana daha çok kanıt getiririm. Örn. belgesellerden..
Sağlıcakla..
ayrıca ön yargı oluşturmayalım. rastgele üretilen 0 ve 1 leri kullanarak deneyleer yapıldı tarihte. Çok başarılı sonuçlara ulaşıldı. Lakin bunu denemek için bende bir yazılım yapmaya çalıştım. Gerçektende 10 da 9, 10 da 10 bildiği zamanlar oluyordu. Yani 0 mı daha çok üretilecek 1 mi. buna sizin düşünceleriniz etkiyordu. İnanmayana daha çok kanıt getiririm. Örn. belgesellerden..
Sağlıcakla..
- Burak AYDIN
programın yeni versiyonunu da gururla yayınlayacağım zamanı gelince.. Din düşmanı gibi bir ithamda bulunduğun için ayrıca uyarıldın.
- kaplangoz
Ne zaman yayınlayacaksın burak abi heyecanlla bekleyeceğiz:D:D
Buradan tam notla geçtik bide yeni versiyona bakalım..
Buradan tam notla geçtik bide yeni versiyona bakalım..
-