Psi Ball Bu Kadarmı Kolay
- archipallium
Re: Psi Ball Bu Kadarmı Kolay
zuhah...XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- Zwartıcı
Ya arklar psi-ball'ı gözler kapalıykenmi imaje etcez yoksa açıkken ellerimizin arasına bakarakmı??
Gücün varmı? herkezin gücü vardır peki ONU KONTROL ETMEYİ BİLENLERDENMİSİN??
- archipallium
ben gözlerimi önce kapatıyorum topuma istediğim şekli ve rengi verdikten sonra açıyorum gözlerimi...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- Ulquiorra
hazali yazdı:ya bunlar sağlıklı yöntemler değil.biyolijik olarak vücudunuz zaten statik elektrik yüklü.sağ elinizde + sol elinizde - yükler var eğer yalıtılmamış bir kağıtta bunu denerseniz ya durgun elektrikten dolayı ya da avuçlarınızın arasında meydana gelecek ısı aktarımından dolayı kağıt dönecektir önemli olan yalıtılmış bir ortamda döndürebilmek
@ hazali
sölediğine tam anlamada katılamam okudugum ve bildigim kadarı ile solaklarda sol el + sağ el - bir elektronalarla ısı alışverişinin ne alakası var termodinamğin 1 yasası gereği sistemle çevre arası enerji alışverişi olur ve bunlar birbirine eşittir yani toplamı sıfır. bu ısı için di elektronlara gelince çeşitli çalışmaalr yapıyorum zaten ben bu alanda sürtünme ile elektirlenmiş plastik çubuklarla psivel döndürme çalışmaları ve bi acıklık getirmek istiorum telekineziye ama tam ıspatlıyamadım vücudmuzdaki serbest elektronların oluşturduğu elektirk alan mı değil mi diye eğer elektrik alandan kaynaklanıyorsa nasıl yön verebiliyorsun ? işte bu soruyu çözersem ki çözüceme inanıyorum ikinci ve 3. sorularla karşılaşcam bunlar uzun ve uraş gerektiren şeyler ortamın yalıtılmış olup olmaması pek bi anlam ifade etmez ama yalıtılmış olması daha bi netlik kazandırabilir birde varlığın metafizik boyutuda var herşeyi fizikle anlatmaya çalışmak bazen yetersiz kalıyor örneğin şuur nedir hayat nedir bunlara fiziğin verebileceği cevaplar yok şuan için ilerde de olucağınuı sanmıyorum.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
-
Geçen psi-ball yapıyorum sağ elimi az kapamışım diğer avucumun içine doğru elime oldugu gibi karıncalanma girdi .Psi-ball yapmak olayı şöyle arkadaşlar önce biraz karmaşık gelir.Şu şekilde başlamıştım yataga yattım sırt üstü gece önce nefes aldım derin derin gevsemeye çalıştım sonra psball için ellerimi açtım sonra 0 duygu durumu dedigimiz bir olay vardır duygu ve düşüncelerimize filtre koyma gibi birşeydir o durumda istegime göre uzun kalabiliyorum.Size tavsiyem bu durum için konsantrasyon çalışmaları yapmanız.Sonra asıl konumuza devam edeyim.Beynimden öncelikle mutlu bir anımı geçirdim daha sonra ki denemelerimde buna ihtiyacım olmadı tabi ama ilk denememde böyle yapmıştım sosnra bu anım gözümün önüne geldiginde bu anımdan kaynaklanan yoğun bir enerji hissettim vücudumda ve bu enerjiyi parmaklarımdan avucuma gönderdigimi hissettim böyle düşündüm.Daha sonra avucumda devamlı büyüyen bir top oldugunu düşündüm gözüümün önüne getirdim oda karanlıktır avucumun içine odaklandıgımda böyle nasıl desem o karanlık içinde hafif böyle bulanık gibi birşey gördüm ama çok belirgin değildi biraz avucumun içine odaklandım beyaza dönük çok hafif birşeydi sonra avucumu ittigini hissettim bunu ypatıktan sonra epey bi şaşırmıştım aynı gece 20 defa denedim :D sonra her gün bu şekilde denemeye başladım artık her istedigim zaman istedigim ortamda psi-ball yapabiliyorum birde şöyle bir anım vardı halamlardayım bir gün ev boş ps-ball yapıyorum sonra elimi saate doğru yönelttim bayagı bir konstantre olmuştum huzurluydum saatin ve o mekanizmasının gitgide yavaşladıgını hissettim öyle imajine ettim ve saat git gide yavaşlıyordu sonra bi normal halinde bi yavaş oldu en sonunda yaklaşık 5 saniye kadar durdurdum zaten ondan sonrası şoka girmişim :)yalan değildir arkadaşlar sadece beynimizi özgürleştirmemiz gerekiyor.Bu güçler insanın doğasında var ama emin olun zamanı yavaşlatmak kadar haz veren birşeyle karşılaşmadım daha önce ;)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
o zaman bu kadar tartışmadan sora bombayı patlatıorummmm psi ball yalan diolaaar
pixies forever <3<3
-