arkadaşlar 1 veya 1,5 ay oldu
- KhornE
arkadaşlar 1 veya 1,5 ay oldu
arkadaşlar telekineziyi çalışalı 1,5 ay civarında oldu ve aynı şeyi deneyerek çalışıyorum dediğim gibi(bir 05 ucu matematik defterinin karesinin yarısından bile daha küçük ucu) 1 aydır 1milim bile oynatamadım dediğiniz gibi inancımı sonuna kadar ilerlettim ve ilk mesajım olan 1 haftadır çalışıyorum ama hala başaramadım yuh artık!! konusundan sonrada yani tam olarak 3 haftada kapak tekniğiyle birlikte uc ilerletmeyi çalıştım ama hala başarılı deilim ucu hala 1 milim bile oynatmış deilim bunun sebebi ne yeter ama bıktım ya:( bazen uca okadar odaklanıyorum ki herşey bulanıklaşıyo gözümde sonra kendimi toparlıyorum.neden hala apamadım yorumlarınızı bekliyorum.ayrıca öncedende dediğim giibi telekineziyi daha öncedende çalışıyodum(8 veya 9 ay önce çalışıyodum bırakmıştım) yani sanmayın 1,5 ay çalıştım, sadece bu siteyi bulduktan sora içime tekrar telekinezi hevesi şevki geldi tekrardan çalışmaya başladım yani toplam nerden baksanız bi 5 veya 6 aydır telekineziye çalışıyodum.ama olmuyo işte yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
- raptors95
Re: arkadaşlar 1 veya 1,5 ay oldu
metal nesnelerle dene iğne filan daha rahat olur.
-
6 aydır uğraşıyorum diyosun peki bu 6 ay içinde sadece o ucumu hareket ettirmeyi denedin
Bu sitede teknikler var TK ile ilgili
mesela psi whell yeni başlayanlar için en ideal yöntemlerden birisi bunu dene forumda var açıklaması
mesela psi whell yeni başlayanlar için en ideal yöntemlerden birisi bunu dene forumda var açıklaması
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- ddemmahum
tekrar başla ama teknik değiştir..şunu deneyebilirsin:
Mümkün olduğu kadar fazla kapak çalış.. Her gün her gün.. Bir hafta çalış ama hiçbir şey deneme..
Bir haftanın sonunda ucun karşısına geç ve sadece uca bak.. dönmesini isteme konsantre olmaya çalışma sadece uca bak.. Bu teknik gerçekten güzel bir tekniktir.. Umarım başarılı olursun.. eğer başarısız olursan başka teknikler buluruz ;) yeter ki umudunu yitirme..
Mümkün olduğu kadar fazla kapak çalış.. Her gün her gün.. Bir hafta çalış ama hiçbir şey deneme..
Bir haftanın sonunda ucun karşısına geç ve sadece uca bak.. dönmesini isteme konsantre olmaya çalışma sadece uca bak.. Bu teknik gerçekten güzel bir tekniktir.. Umarım başarılı olursun.. eğer başarısız olursan başka teknikler buluruz ;) yeter ki umudunu yitirme..
::Welcome to home Bruce::
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ben bunu kapak çalışması yapmadan yapıorum fakat normal psi wheel ile yapamıyorum :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- telekült
bence de psi whell ile başlaman sana moral olacaktır.. bunla başla kendeini hazır hissedince diğerlerine yönelirsin
-
Kesinlikle ben psi-wheel i daha iyi yapiyorum bunu iyice yapınadek çalışıyorum.Bence siz düşüncelerinizi temizlemiyorsunuz ben yapabiliyorumdngsz yazdı:6 aydır uğraşıyorum diyosun peki bu 6 ay içinde sadece o ucumu hareket ettirmeyi denedin
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Iyice odaklan öyle yap
- kaplangoz
ya herkes kapak çalış dio ya valla inanılmaz sıkıcı yaff:D:D
-
eğer isterseniz vede innırsanız olurkaplangoz yazdı:ya herkes kapak çalış dio ya valla inanılmaz sıkıcı yaff:D:D
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
-