Yardım..

Moderatör: Sai

optimist_21

Re: Yardım..

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

burnlib yazdı:şahsen dediğini yapmadan önce yani diğer tarafa döndürmeye çalışınca normalde döndürdüğüm tarafada döndüremiyordum yada çok zorlanıyordum.. ama bu seferde daha hızlı dönmesini isteyip veya düşündüğümde bu sefer daha hızlı dönmek yerine duruyor yada çok yavaşlıyor :) ne yapıcam bi çare lütfen... Teşekkürler...
sen psiçarkın hızlı dönmesini isteyince veya hayal edince yavaşlamasının sebebi,acaba hızlanacak mı dur bi bakayım düşüncesidir,tabi hemen olacak diye bişi yok,sürekli bu yönde telkinlerde bulun kendine,heyy şuna da bakar mısın ne kadar da hızlı dönüyor...gibi:)

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

eheh narutocular bastı be siteyi (: hepiniz arkadasmısınız.
Enerjiyi dünyadan almalısın başka yerden almaya çalışma. Ama imaj ederken dünyanın her herinden aldığını ve etrafında yoğunlaştını düşünmelisin hava gibi sonra vücudunda ne kadar delik varsa içeri girdiğini imaj edersen daha başarılı olabilirsin.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
burnlib

Okunmamış mesaj gönderen burnlib »

teşekkürler denicem..
Kullanıcı avatarı
Gaara

Okunmamış mesaj gönderen Gaara »

İlk başladığımda gayet güzel döndürüyodum fakat bi gün kağıdın ters yöne dönmesi için çok zorladım ve artık döndüremiyorum. Döndüremiyorum derken 3-4 milim sağ dönüyo sonra 3-4 milim sola dönüyo. Böle devam ediyo. Sonra iyice odaklanıyorum bi yöne bi tur atıyo tekrar durup yön değiştiriyo......

Ne yapmam gerekiyo??
optimist_21

Gaara yazdı:İlk başladığımda gayet güzel döndürüyodum fakat bi gün kağıdın ters yöne dönmesi için çok zorladım ve artık döndüremiyorum. Döndüremiyorum derken 3-4 milim sağ dönüyo sonra 3-4 milim sola dönüyo. Böle devam ediyo. Sonra iyice odaklanıyorum bi yöne bi tur atıyo tekrar durup yön değiştiriyo......

Ne yapmam gerekiyo??
ellerini psiwheelin çevresine koy ve psiwheel dönmeden ellerimi kaldırmicam die telkinler ver kendine,bekle dönecektir

Kullanıcı avatarı
Gaara

Okunmamış mesaj gönderen Gaara »

Tamam hallettim..Artık çok iyi döndürüyorum. Hiç dönmezken istediğim yere döndürüyorum ama mesela sağ dönüyo, diğer tarafa dönmesini istiyorum duruyo ve çok az dönüyo duruyo ve titremeye başlıyo..
optimist_21

aferin:)kapak çalışması bir enerji yönlendirme ve konsantrasyon çalışmasıdır,o nedenle kapak çalışmaya ağırlık ver...