Bu işi bırakma seviyesine geldim

Moderatör: Sai

dronez

Re: Bu işi bırakma seviyesine geldim

Okunmamış mesaj gönderen dronez »

İnsanlar bu tür şeylere yıllarını veriyo .. daha herşeyin başındasın bence ümidini kaybetme ve konsantre olmak çok önemlii...

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ya beyler yeni üye oldum ama ben 5 vakit namazını kılan birisiyim heroes dizisinden icapla telekinezi yi arastırdım ama günah değildir diye biiyorum ama ben meditasyon filan yapmakda istemiyorum namazımı kılarak kuranımı okuyarak ibadetimi ederek bu işi geliştiremezmiyim yanlışlıkla başka dinlerin ibadetini yapıyorsunuz sizi uyarıyorum astral seyehat çok sakıncalı eğer bir üstad gibi birisi size yardımcı olmuyorsa başınız tehlikede olabilir ben müslümanım meditasyon felan yapmam...meditasyonsuz yolu dua ederek namaz kılarak olur siz iyi düşündükten sora herşey olur ve sizin şu telekinezi çeşitleri hani yok ateş cıkar yok elektirik rüzgar oluşturma biraz hayal telekinezi doğru ama bide şu yönü var insan o kadar yetenee sahipse neden böyle bir imtihan olsun ALLAH bizi bu dünyaya yiyip icmemiz icimi gonderdi ve foton kuşağı bana biraz saçma geliyor eğer 2012 de boyle bir şey olmazsa onu söyleyeni vururum.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
negatif26

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

geleceği bir tek ALLAH bilir benim annemle babamın evlendiği gün kıyamet kopucak dünyaya göktaşı düşücek demişler milleti ayaklandırmışlar hiç bişey olmamış ...bunun gibi birçok olay var sen inanmak istemezsen inanmazsın
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???
criminal_1994

Ya hey 11 sayfalık konuşmuşsunuz söylediklerime cevap yazarmısınız astral mıs astrala cıkınca eline ne geccek cok macera seviyorsunuz bakın sizin iyiliinizi dusunduuumden soyluorum bi onceki mesaşımda yazdım herşeyi büyük zatlar cıkar siz çakra felan diorsunuz bakın bunlar sakıncalıııı...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Zarar görmüş birine örnek ver

criminal_1994

Gerek yok aslında 3 4 sene önce ben tanrıyım (haşa) diyen bi salak vardı
hatta birini öldürmüştü onu hapise atıcaklardı aklıma gelmedi işte o adam bilinciyle söylemior onu ya zaten örneğe gerek yok eğer biraz dinimize gore arastırma yaparsak zaten böyle şeylerin ruhların bize zarar vereceği belli...Eğer şöyle bu zamanda bir üstad olsaydı yada bir rehber daha rahat seyehatını yapardın astraxD hoca efendi M.F.gulen de öyle diyor...bu arada zaza msn ver sen bana yol goster bu işin ehline benziorsun xd
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

O adana cin musallat olmuştur mesela arabistan da bir maçta adama cin nasıl çarpıyor hepiniz izlemişsinizdir
criminal_1994

Ya bide senn gibi birine ihtiyacım var msn verirmisin cok yalnızım
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

O adana cin musallat olmuştur mesela arabistan da bir maçta adama cin nasıl çarpıyor hepiniz izlemişsinizdir
şunun linkini bana öm atarmısın
I'm have returned
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

buraya koyayım http://recep6133fb.azbuz.com/viewVideo. ... 0000564202 adam baya baya çarpılıyor milletin gözünün önünde

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön