Lunarkinesis
Moderatör: Sai
-
Re: Lunarkinesis
Bu genelde egoist diye tabir edilen ve aynı zamanda bu işlerle uğraşanların kullandığı bişeydir.Genelde de bizim herhangi bir dine inanmayan dediğimiz kişilerin uyguladığı egoizme dayanan bişeydir.Yani hiçbiyerde tavsiye edilmemiş ve iyi bişey olarak nitelendirilmemiştir.Üstelikte bunun gibi enerji çalma-enerjiyi negatifleştirme calısmaları kişiye hem psikolejik hemde fiziksel olarak zarar vermektedir.Kişi bi noktadan sonra buna bahımlı hale gelir,Vicudunda kendisinin üretmesi gereken enerjiyi üreten noktalar tıkanır ve körelir,Kişi bi nevi enerji bahımlısı haline gelip buna devamlı başvurur bunu yapmadıgı zamanlar kendını bıtkın hısseder ve sonucta hem kendısıne hemde baskalarına zarar verir.Zaten bu tür şeyleri bu şekilde kullanan kişilerde bi noktadan ileri gidemezler...
- iynx
yanlışın var dostum.. ben deneysel psi-wampirlerdenim. enerji emip emmemek benim isteğime bağlı ve emmezsem kendi enerjimi rahatlıkla üretebiliyorum.. teknik tekniktir.. karanlıkta olsa en azından varlığı ve mantığı bilinmelidir.
-

- iynx
kardeşim, beğenmediysen yapmazsın bu kadar basit... karanlıktan korkuyorsanız söyleyin. üstelik yapmadığınız için balıklama atlıyorsunuz ama lunar ı herkes yapamıyor.. ben yapamadım.. içimde odaklancak kadar nefret yoktu vedebeynim yapmama engel olacak türde manyetik alan oluşturdu.. yani öyle hadi öfkelendim beyin patlatmaca oynayalım yapamazsınız lunarkinezide.. karanlığı ne kadar büyüttüğünüz belli oluyor..
-
Kızmaya gerek yok. Kendi adıma birşeyi büyüttüğümde yok. Herkes fikrini söylemekte hürdür. Daha önce dediklerimi tekrarlamak istemiyorum. Herkes kendi içsel durumuna göre davranır. O kadar...
- xxmustixx
- fenomen
- Yönetici
Bir tavsiyem var yapmayin.Kolay tekniyini biliyorum.Basarili olacak bir teknik.Ama yapmayin psiman olursunuz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
bana pmlersen sevinirim. benim çlışma alanım enerji ve transferi..
-
Arkadaşlar herkesin enerjsi farklıdır.Kullanacağı yön farklıdır.Çalışma şekli farklıdır.Tekniği farklıdır.Ben aylarca çalışmama rağmen iyi enerjiyi hissedemedim ama kötü enerjiyi ve karanlığı tek seferde hissettim ve kullandım.