güzel bir teknik daha
-
Re: güzel bir teknik daha
Şimdi anlaşılmıştır ne demek istediğiniz. Daha önce anlamamıştım şahsen ne demek istediğinizi sanki inanmıyomuşunz gibi gelmişti. Teşekkürler...
-
güzel bir teklif sundu arkadaşımız
e artık bir video gelir değil mi telekinezi.
e artık bir video gelir değil mi telekinezi.
- Burak AYDIN
Zamanla herşeyi öğreneceğiz hep birlikte. Telekinezi oyununun sınırlarıda buna dahil.. Kimse öyle bir video çekemeyecek ya da gösteremeyecek. bunun için çok üzgünüm..
Bir ipucu: Telekinezi enerjisi bulut gibi büyük bir hacim ve düşük bir kütleye sahiptir. Bu yüzden kapı itmeyi deneyin.
Bir ipucu: Telekinezinin olma ihtimaline inanmadığınızdan kendinizi kilitlersiniz. Onun yerine olmama ihtimalinin şart olmadığını düşünmek, olacağına ihtimal vererek çalışmalar yapmak çok daha yarar sağlayabilir. Kendinizi serbest bırakmış olursunuz.
sevgiler..
Bir ipucu: Telekinezi enerjisi bulut gibi büyük bir hacim ve düşük bir kütleye sahiptir. Bu yüzden kapı itmeyi deneyin.
Bir ipucu: Telekinezinin olma ihtimaline inanmadığınızdan kendinizi kilitlersiniz. Onun yerine olmama ihtimalinin şart olmadığını düşünmek, olacağına ihtimal vererek çalışmalar yapmak çok daha yarar sağlayabilir. Kendinizi serbest bırakmış olursunuz.
sevgiler..
- Burak AYDIN
Bir ipucu: Psi-çark ile telekineziye yeni başladıysanız günde 10 akşam, 10 dakika da gece çalışın. Sonra artırırsınız... Gündüz çalışmayın... Sonra gündüz çalışırsınız 

-
Bu kendini kitleme konusunda bişi dicem. Ben arkadaşlara elde kaşık çevirmeyi(bükme değil) öğretiyorum. Kesinlikle show amaçlı değil sadece benim çıkış noktam olan "herkes yapabilir" cümlesini insanlara inandırmak için yapıyorum. birkeresinde bir arkadaşım denk geldi. önce ben yaptım sonra ona verdim o dedi elini çevirdin ondan oldu, bilim olarak bu mümkün değil, bunda bir hile var felan dedi ama en sonunda kaşık elindeyken ddedimki inanıyorum bu kaşık dönecek de dedim. o da inanarak dedi ve elindeki kaşık döndüBurak AYDIN yazdı:Zamanla herşeyi öğreneceğiz hep birlikte. Telekinezi oyununun sınırlarıda buna dahil.. Kimse öyle bir video çekemeyecek ya da gösteremeyecek. bunun için çok üzgünüm..
sevgiler..

- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burak abi öncelikle hoşgeldin, sana hak veriyorum bu konuda. Bu tür arkadaşlar çok oluyor, bişeyleri yaptıklarını iddaa ediyorlar ve sonra böyle teklifler görünce de ortadan kayboluyorlar.
Geri döndüm
- Burak AYDIN
Teşekkürler sanırım sen kardeş sitede de varsın (:
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
-