Telekinezi Ne Sıklıkla Yapılmalı? Neden? Tehlikeleri?
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Telekinezi Ne Sıklıkla Yapılmalı? Neden? Tehlikeleri?
farkına varmadan bulunduğunuz ortamdaki nesneler iradeniz dışında hareket edebilir.. bende oluyo mesela bu ama benim zaten hedefim var ! Türkiyenin enbüyük telekinetiği olucam.. ;)serhat abide onayladı serhat gümrükçü olabilirmişim.. olucam da :D
-
yoo niyeki bende kitaplar raftan düşüyo hatta benim yatağımın mobilyadaki civiler yamuldu yatak kırıldı şuan bile kırık... :D ampul ışıl ışıl yanıo gittiim yerde yada kısılıyo o içindeki demir yay gibi şey kırılıyo ;) :D ama daha 1 kerem bile başdönmesi baş arısı olmadı ..ddemmahum yazdı:Sanmıyorum öyle bir şey olacağını..Müthiş bir güç gerekli..
- ddemmahum
Eğer bu dediklerin gerçekten oluyorsa sen müthiş bir telekinetiksin ve hiç zorlanmadan levitasyon yapabilirsin..Değil mi? ;)SIRUZ yazdı:yoo niyeki bende kitaplar raftan düşüyo hatta benim yatağımın mobilyadaki civiler yamuldu yatak kırıldı şuan bile kırık... :D ampul ışıl ışıl yanıo gittiim yerde yada kısılıyo o içindeki demir yay gibi şey kırılıyo ;) :D ama daha 1 kerem bile başdönmesi baş arısı olmadı ..ddemmahum yazdı:Sanmıyorum öyle bir şey olacağını..Müthiş bir güç gerekli..
::Welcome to home Bruce::
evet siruz sende potansiyel var zaten senin kadar çalışan insan istemese bile bir yerlere rahatça gelir :D
-
Yok canııım,biz burda arabaları oyuncak gibi savurmaktan bahsetmiyoruz ki,sadece...mesela kağıtları felan havalandırmaktan bahsediyoruz,onu bile yapamiorum-_-
Kağıtların Lordu Batux1995!!!!!!!!!!!!
Kağıtların Lordu Batux1995!!!!!!!!!!!!
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
SIRUZ arkadasımız bas agrısı veya bas donmesi gibi durumlardan söz etmiz gerçekten çok uğraşınca böyle birsey olması mumkunmu?
-
tesekkürler walla qüsel paylasm yeni basladım telekineziye :D
-
ciddiyim de arkadaşım isteyince maksimum pet bardak yada pet şişe oynuyo.. kendiliğinden ağır şeyler oynuyo ama isteyince zor müthiş bi konsantrasyon gerektiriyo.. şuana kadar sadece aluminyum folyo ve pipet levite ettim(pipetinde sadece bi tarafı ampulde dururken bitarafını levite ettim, aluminyum folyoyuda hertarafını kaldırdım...)ddemmahum yazdı:Eğer bu dediklerin gerçekten oluyorsa sen müthiş bir telekinetiksin ve hiç zorlanmadan levitasyon yapabilirsin..Değil mi? ;)SIRUZ yazdı:yoo niyeki bende kitaplar raftan düşüyo hatta benim yatağımın mobilyadaki civiler yamuldu yatak kırıldı şuan bile kırık... :D ampul ışıl ışıl yanıo gittiim yerde yada kısılıyo o içindeki demir yay gibi şey kırılıyo ;) :D ama daha 1 kerem bile başdönmesi baş arısı olmadı ..ddemmahum yazdı:Sanmıyorum öyle bir şey olacağını..Müthiş bir güç gerekli..
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Arkadaşlar Benim Hayattaki Hedefim Ve Hayalim İlizyonist Olmak(Dünya Çapında İnş) Bunun İçin Çaba Sarfediyorum Ve Telekinezi De Bana Büyük Bi Yarar Sağlar Yani Bir Başka Değişle Mesleğim Olacak 15 Yaşındayım Bana Bir Zararı Olur Mu?
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
-
bende 15-16 yaşındayımDoGuKAN yazdı:Arkadaşlar Benim Hayattaki Hedefim Ve Hayalim İlizyonist Olmak(Dünya Çapında İnş) Bunun İçin Çaba Sarfediyorum Ve Telekinezi De Bana Büyük Bi Yarar Sağlar Yani Bir Başka Değişle Mesleğim Olacak 15 Yaşındayım Bana Bir Zararı Olur Mu?
-