Durugörü

Moderatör: Sai

bosan

Durugörü

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Slm arkadaşlar. Benim bir problemim var. Durugörü olayını sevmiyorum ancak sanırım kapak çalışması bunu açıyormuş bunu kullanmadan telekinezi yapabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim

optimist_21

Re: Durugörü

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

durugörüyü istemiyorsan yapamazsın zaten...çünkü durugörü sadece sen istediğinde devreye girer. 6. his gibi değil yani...ayrıca kapak çalışması durugörüyü geliştiriyor olsa bile uygulama yapmadan tam anlamıyla gelişmez ama 6.his için aynı şeyi söyleyemem pek bi uygulama yapmasan bile gelişir..çünkü his anlık bişi geldi mi geliyor:D
bosan

Teşekkürler aradığım cevabı buldum. Zaten 6.hisle bir sorunum yok. Hislerim genellikle olur. ona sınavlarda atarken ihtiyacım oluyo işime yarıyo.
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

hadi kolay gelsin:D
bosan

Sağol

Kullanıcı avatarı
Gray

Okunmamış mesaj gönderen Gray »

Durugörü basit bişey değil sakın hafife almayın. Zaten bilirsiniz ama yinede;
* Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme.

* Kritoskopi. Saydam olmayan cisimlerin ardını görebilme

* Alteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için sözkonusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir.

Ve en sevdiğim ....;
Zamansal durugörü (prekognitif ve postkognitif durugörü): Yeteneğin geçmiş veya gelecekteki olayları algılamaya yönelik olması. Yapabilen arkadaşım olmadı.
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
bosan

Ben normalde gözlerimi kapatınca bazı şeyler görünüyor. Insan Siluetleri veya bazı yerler. Yada bazı şekiller. Bu ne anlama geliyor. Astral değil sanırım. Denemiştim ama pek bişey olmadı sanki astralde. Bunun anlamını çözemedim. Neredeyse küçüklüğümden beri böyle şeyler görüyorum. Ne zaman gözümü kapatsam görüyorum. Bi anlam veremeyince de çok sinir bozucu oluyor.
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

Gray yazdı:Durugörü basit bişey değil sakın hafife almayın. Zaten bilirsiniz ama yinede;
* Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme.

* Kritoskopi. Saydam olmayan cisimlerin ardını görebilme

* Alteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için sözkonusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir.

Ve en sevdiğim ....;
Zamansal durugörü (prekognitif ve postkognitif durugörü): Yeteneğin geçmiş veya gelecekteki olayları algılamaya yönelik olması. Yapabilen arkadaşım olmadı.
bende Zamansal durugörü var diğerleri yok..
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Arkadaşlar soru içerikli konu açmayalım telekinezi dersi veren grup adresini ekle oradan böyle küçük sorularınızı sorun kocaman bi konu açmaya gerek var mı biraz mantıklı olun sinirlendirmeyin insanı...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
tomas
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen tomas »

bence hepsi herkeste var sonuçta hepsinin kaynağı enerji
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin