ELEMENTİ BULMAK
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: ELEMENTİ BULMAK
eğer burçlara göreyse hava oluyom o zaman havayı büküp fırtına yapıyomuşum:D
süper olur haa
süper olur haa
- shearak
-
Abartma Avatar değiliz:DAma ben Akrep burcuyum ve suya çok ilgim var..Akışkan falan ya hani..Hadi önce bir normal TK'yi yapalım da..caryes yazdı:eğer burçlara göreyse hava oluyom o zaman havayı büküp fırtına yapıyomuşum:D
süper olur haa
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- byfreestylerap
- İletişim:
element testinde su ve hava çıkmıştı
-
su elementt deil bileşiktir:Doptimist_21 yazdı:arkadaşlar ben elementimi buldum...su olduquna karar verdim,çünkü telekinezi çalışmalarına başlamadan önce ellerimi suda bekletiyorum ve enerjisini çektiğimi düşünüyorum bu şekilde yapınca başarım en az 2 katına çıkıyor:)
siz de elementinizi bulun ve başarınızı katlayın...:)
reklam sloganı gibi oldu ama nese xD
majisyen....
- byfreestylerap
- İletişim:
ne fark eder su iste xD
Eh ona bakarsan ateş ne element ne bileşik ne de karışım :D
Hava elementi olarak sizlere tavsiyem bunu mantık kurarak üretmedim bana oldu ve bir gariplik olduğunu farkettim ve sonucunda anladım.
Hava elementleri için:
Hava kapalıysa yağmur çilseliyorsa yada yağmaya yakın bir durumdaysa insanlar şapkalarla koyu kıyafetlerle geziyorlarsa rüzgar esiyorsa beklemeyin dışarı çıkın gezin dolaşın ben rüzgarım diye ince giysilerle rüzgara karşı durmayın fakat rüzgarın yüzünüze çarpışını hissedin enerji çektiğinizi düşünmenize gerek yok size büyük bir enerji katacaktır benim bunu farketmemse böyle bir hava olduğu sırada etrafımdaki insanları hızla geçtiğimi farketmemle oldu istemsiz hareket yaparak yürüdüğüm halde nasıl böyle enerjik ve hızlıyım diye düşündüm ve elementimin hava olabileceğini ve bu yüzden enerjik olduğumu düşündüm ve galiba doğru düşünmüşüm. Ülkemizde şu sıralarda yaşanan havaları kaçırmayın hava elementi baskın kişiler sadece telekinezi için değil bu sizin vücudunuz içinde iyidir.
Hava elementi olarak sizlere tavsiyem bunu mantık kurarak üretmedim bana oldu ve bir gariplik olduğunu farkettim ve sonucunda anladım.
Hava elementleri için:
Hava kapalıysa yağmur çilseliyorsa yada yağmaya yakın bir durumdaysa insanlar şapkalarla koyu kıyafetlerle geziyorlarsa rüzgar esiyorsa beklemeyin dışarı çıkın gezin dolaşın ben rüzgarım diye ince giysilerle rüzgara karşı durmayın fakat rüzgarın yüzünüze çarpışını hissedin enerji çektiğinizi düşünmenize gerek yok size büyük bir enerji katacaktır benim bunu farketmemse böyle bir hava olduğu sırada etrafımdaki insanları hızla geçtiğimi farketmemle oldu istemsiz hareket yaparak yürüdüğüm halde nasıl böyle enerjik ve hızlıyım diye düşündüm ve elementimin hava olabileceğini ve bu yüzden enerjik olduğumu düşündüm ve galiba doğru düşünmüşüm. Ülkemizde şu sıralarda yaşanan havaları kaçırmayın hava elementi baskın kişiler sadece telekinezi için değil bu sizin vücudunuz içinde iyidir.
-