durugörü

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Gray

durugörü

Okunmamış mesaj gönderen Gray »

BAŞLANGIÇ İÇİN TEKNİKLER

Her yerde anlatıldığı gibi durugörüye başlamak için öncelikle bir deney yapmalısınız.Bu deney sonucunda eğer durugörü yeteneğiniz varsa tekniklere başlamanız daha doğru olacaktır.Yeteneğinizi ölçmek için gözünün kapatın.Eğer gözününzün önüne belli renkler,şekiller vs geliyorsa sizde yetenek var demektir.Olmadığını ve sadece karanlık gördüğünüzü düşünerek başlangıç seviyesi için bir teknik yazalım.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TEKNİK
Bu tekniğin en önemli püf noktası telkindir.Görmek istediğiniz herşeyi telkin ile göreceksiniz.İlk olarak basit birşeyden başlayalım.Bir top görmeye çalışalım.Normalde bir mekan telkin edilir ama top daha basittir.Gözünüzü kapatın ve gevşeyin.Daha sonra kendinize şöyle telkin verin : "şimdi bir top görüyorum" bunu sürekli tekrarlayın bir top göreceksiniz.Topa renk vermeye çalışın.Daha sonra topu unutun ve başka bir cisim görmeye çaışın.Sonra iki cismi birden görmeye çalışın.Daha sonra sevdiğiniz bir mekanı görmeye çalışın.Eğer zorlanırsanız cisimleri tek tek görmeye çalışın.Eğer yapamazsanız şöyle bir telkin vererek başarı yüzdesini artırabilirsiniz " Şimdi gözümün önündeki duman kalkıyo ve bir adet ... yı gayet net görüyorum / .... yı gayet net görüyorum".Bu telkinlerle çalışmaya devam ederseniz yeteneğiniz gelişecektir.

MEKAN İÇİNDE DURUGÖRÜ

Eğer artık istediğiniz imajları rahatlıkla gözünüzün önünde görebiliyorsanız bu kısmı deneyebilirsiniz.Yine gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.Kendinize yine gözünüzün önündeki dumanın kalktığını telkin edin.ve bu noktada artık istediğiniz yeri görmeyi telkin edeceksiniz.Ben tavsiye olarak evinizde boş bir odayla çlışmanızı tavsiye ederim.nulunduğunu oda kendi odanızsa salonu görmeye çalışın ve kendinize "salonu görüyorum" diye telkin verin.İnanın ve gördüklerinizi not alın.Salona gidip bakın ve notlarınızla uyup uymadığına dikkat edin.Bu yeteneğin geliştirilmesi için en iyi yöntem kayıp bir eşyayı bulmadır.Eğer bir yakınınız varsa ona sizin seçtiğiniz küçük bir cismi saklamasını söyleyin.Daha sonra sizde onun yerini görmeye çalışın.Bulunduğu yeri her zaman tam oalrak göremeyebilirsiniz veya puslu olarak görebilirsiniz.Ama muhakkak oraya dair bazışeyleri göreceksiniz.Mesela cisminizi bir cam kenarına saklamışsa arkadaşınız siz pencereyi,perdeyi ve camın kenarıdnaki mermeri hatta avrsa çiçeği falan da göreceksiniz.Bütün bu parçaları birlikte not alın ona göre aramanızı yapın.Çalıştıkça tam oalrak yapmaya başlayacaksınız.
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: durugörü

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

paylaşım için teşekkürler. benim durugörü yetenek fazla gelişmemiş olsa da anneminki süper derecede iyidir.
Kullanıcı avatarı
Gray

Okunmamış mesaj gönderen Gray »

ilginç bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler esra
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

rica ederim :D
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

Bende Gözümün Önüne Çok Farklı Şeyler Geliyo Ne Olduğunu Anladığım Anda Kayboluyor
Örn: Büst Gördüm(Atatürk Büstü Herhalde Ama Onu Düşünmüyordum) Sonra Kayboldu El Gördüm Küçüktü Biraz :)

Baştan Başlayayım İşe Çünkü İstediğim Şeyin Dışında Şeyler Gözüküyor
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

atatürk büstü mü? komikmiş ben sadece farklı renkler görüyorum sonra da bunun ne olduğunu düşünürken hayalimdeki şey gözümün önüne geliyo yani bu konuda iyi değilim :(
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN

Ya Gördüklerimden Bazıları Ne Olduğunu Anlamadan Gidiyor Kesinlikle Baştan Başlayacağım

(Bu Arada 200. İleti Oldu xD)
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

sitede durugörü yeteneğin kapalıysa açma yöntemi yazıyodu bi yerde ama şimdi hatırlayamadım ararsan bularsın
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN

Ya Burda Başlamak İçin Diye Bölüm Yapmış Arkadaş Ordan Başlicam
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici