Cris angel yalanları
- ddemmahum
- multiplayer1
Re: Cris angel yalanları
bilmiyorum...bi video vardı manyetik alanla iskambil kağıdını levite ediyodu herif...o düzeneğin devasa bi versyonunu yapmış olabilir!
- ddemmahum
manyetik alan sürekli değişeceği için (yükseklik değişiyor videolarda) yere çakılırdı..
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
bu adama başından beri inanmıodum zaten
- multiplayer1
bende fizik derslerine hiç girmiodum saten 

-
basit bir ilizyon olmadığı kesin. manyetik alan olmasıda çok saçma çünkü adam dağ bayır heryerde yükseliyor. Bence ya levitasyon yapıyor ya da bizim görmediğimiz varlıkları kullanıyor. benim fikrim böyle. Çünkü geçmiş tarihlerde bir adam daha vardı adını tam hatırlamıyorum. Daha öncesinde ruh çağırma seansları falan yapıyormuş. Bu adam da uçuyor. Ve kendisini ruhların kaldırdığını söylüyor. Birşeyin kendisini yukarı doğru çektiğini söylüyor. Criss inkininde böyle birşey olması muhtemel. ama şu kesinki basit bir ilizyon numarası değil.
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
1 DAKİKA AÇIKLAYANIN CRİSS ANGEL OLDUĞU DA DİKKANİZİ ÇEKTİMİ??
Ayrıca Şu Sanatı Küçümsemeyi Bırakın Sıkıldım Artık Kesinlikle Kayılıyorum Adam Gerçekten Uçsa Peygamberliğini İlan Eder Zaten..
Ayrıca Şu Sanatı Küçümsemeyi Bırakın Sıkıldım Artık Kesinlikle Kayılıyorum Adam Gerçekten Uçsa Peygamberliğini İlan Eder Zaten..
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Ben çok önceden bir videosunu seyretmiştim,Criss bir zenci adamın içinden kolunu sokup tekrar çıkarıyordu fakat
çok dikkat etmiştim,zenci adamın giysisi kendi anatomisine uymuyordu,zencinin kendi giysisi sanırım kandırmaca bir
kostümdü.
çok dikkat etmiştim,zenci adamın giysisi kendi anatomisine uymuyordu,zencinin kendi giysisi sanırım kandırmaca bir
kostümdü.
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
:D cem yılmaz misali ha? .. ama ben inanıyorumki gerçekten kendini levite edenler var.. hatta afrikada tibette şamanlar lamalar.. kendilerini levite edebiliyorlar..DoGuKAN yazdı:1 DAKİKA AÇIKLAYANIN CRİSS ANGEL OLDUĞU DA DİKKANİZİ ÇEKTİMİ??
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
peki aramızda kendini levite edebilen var mı*