Levitasyon alıştırmaları

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Levitasyon alıştırmaları

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

SaoLL DeneyeLm BakLım.
Minilogue

TriCky

Okunmamış mesaj gönderen TriCky »

ben bi ara bu konularla uğraşıodum snra işlerim dolayısıyla 1 sene ara verdim şimdi tekrar bşlıcam.1 ay fln durmuştum bu knu üzernde ilerleme kydetmiştim oldukça ben çarpan kapılrdan nfret eden bi insanım ilk bşta çarpan kapıları kontrol etmek istedim ve bşardım şimdi rüzgarda çarpıcak gibi olan kapılara adapte olarak onları durdurabiliorm :)
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Aslında çok Güzel Bi fikir terazinin üstünde falan. Fakat bi insanın kendini kaldırması için Kendi alanında olusturtuğu hacimi ve yer çekimini ortadan kaldırması gerekir ki tabikide buda çok ama çok zor bişeydir. Aluminyum folyo ile denerseniz daha kolay olur. çünki peçededen daha hafiftir kendileri. Ama dediğim gibi kendinizi kaldırmanız için 5. seviyede olmanız gerekir belki daha ileriye bile götürmeniz gerekir.
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

ay çiçek yağı reklamı gibi olmuş xDxD hafifim hafifsin hafif...=))
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

Parmağımdaki kaşığın parmağıma uyguladığı basıncın hafiflediğini hissettim fakat başka bir yöntem uyguladım,
Kaşığın tepesinde kaşığı bçeken büyük ir manyetik enerji kütlesi olduğunu hayal ettim ve bir süre sonra enerjiyi
hissetmeye başladım,sonra hafiflediğine inanmaya başladım ve işin garip yanı ise odağım hiç bozulmuyordu,
aklıma binbir türlü şeyler geliyordu ve bozulmuyordu, hafiflediğini hissedince enerji kütlesi kaşığı havada
asılı bıraktığını hayal edip parmağımı hızlıca çektim(hala hafif olduğunu hissediyordum)ama kaşık uçmadı
parmağımı çekince kaşıkta yere düştü,onca uçmasını istemiştim lanet olsun =) ama hafiflediğini bariz bir şekilde
hissedebiliyorum..

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

DeatH_StaiN yazdı:Parmağımdaki kaşığın parmağıma uyguladığı basıncın hafiflediğini hissettim fakat başka bir yöntem uyguladım,
Kaşığın tepesinde kaşığı bçeken büyük ir manyetik enerji kütlesi olduğunu hayal ettim ve bir süre sonra enerjiyi
hissetmeye başladım,sonra hafiflediğine inanmaya başladım ve işin garip yanı ise odağım hiç bozulmuyordu,
aklıma binbir türlü şeyler geliyordu ve bozulmuyordu, hafiflediğini hissedince enerji kütlesi kaşığı havada
asılı bıraktığını hayal edip parmağımı hızlıca çektim(hala hafif olduğunu hissediyordum)ama kaşık uçmadı
parmağımı çekince kaşıkta yere düştü,onca uçmasını istemiştim lanet olsun =) ama hafiflediğini bariz bir şekilde
hissedebiliyorum..
senin çalışmalarına bayılıyorum. eminim bi sonrakinde başaracaksın.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Hevesinizi kırmak gibi olmasında levitasyon yapmak biraz bizi zorlar..Günlerinin tamamını bu işe adayan insanlar bile yıllarca çalışarak yapıyorlarmış..Biz günde 10 dk ile ne yapabiliriz ki?Dile kolay arkadaşlar kendimizi uçuruyoruz..En hafifimizin 40 kg olduğunu düşünsek 40 kg lık bir cismi enerjinizle uçurabilecek misiniz?
Bazılarımız psi-wheel yaparken bile zorlanıyor..Birkaç gramlık cisim..Ve iğne ucunda..Burdan kıyaslayın..Ama ben denerim, yaparım falan diyorsanız başarılar..Ve bol şans..
Ve de ben yalan söylemiyorum yemin ederim yapabiliyorum diyen varsa ellerinden, gözlerinden hatta ayaklarından öperim..:D
Yorumuma tartışma yaratacak yorumlar yazmayın lütfen..Yanlış düşünüyorsun diyen varsa güzel bir dille anlatsın bende güzel bir dille yanıt vereyim..Ama yok saçmalama, sen nerden biliyorsun?, sen yapamıyorsan bize ne gibi ateşleyici sözler yazmayın..Rica ederim ;)
::Welcome to home Bruce::
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

hayır, bir keresinde telekineziyi yeni öğrettiğim bir insana psi wheel yapmasını sölemiştim o yaparken bi başkasına göstermeye calışıyordum.. arkam dönüktü vs.. sora arkamı döndüğümde şoka uğradım adam pet şişe kapağını masada oynatıyordu cok kesik hareketlerle ilerliyodu... o gün anladım ki telekinezi bilinç düzeyi ile alakalıdır.. ama tabiyki demiyorum deniyceksiniz hemen ucacaksınız, bende ucamıyorum tek başıma enerjim zaten yetmez.. ama telekineziden hiçbişe anlamayan 4 kişi rahatlıkla bir sehpayı levite edebiliyor.. eğer yeterli konsantrasyonu sağlarsa.. bunuda denemelerimde gördüm..ben kendi başıma max aluminyum folyoyu, peçeteyi vs hafif cisimleri levite ettim.. ve inanıyorum ileride kendimi de levite edeceğim.. hatta belki lise sonunda kendimi levite ediyor olurum.. :D şuan 2 ye geçtim..
SIRUZ

hem sen yapamıyorsan bizene olm .. :@ kedi erişemedği ciğere munder dermiş..
SIRUZ

şakaşaka :D alınma ..