KRONOKİNEZİ

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: KRONOKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

hay agzina saglik.ben hep diyorum oyle sey yok sadece zamni gostern aleti yani saata etki ede bilirsiniz zaman akib gidiyo.durdurulamaz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
dejil

Okunmamış mesaj gönderen dejil »

zamanı kotrol edebilirsiniz şöyle: elinize tik tak seslerini duyacağınız bir saat alın daha sonra saattaki tik tak seslerinin yavaşladığını düşünün eğer yavaşlattıysanız ikinciaşamay geçin yani sessiz bir ortama gecin daha sonra etrafta titak seslerinin geldiğini düşünün ve bunları yavaşlatmaya çalışın bu yaptıysanız zaman sizin elinizde demektir
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

ya atma zaman deyil saat elinde bu ne yaw zamani yavaslatmak mumkun deyil yaw.birakin palavrayi telekinezi saati yavaslatmadir o. :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

zamanı geri yada ileri alamaz yada durduramazsınız hadi diğerlerine ben inanıyorum ama bu tamamen palavra (bence)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

bu sadece telekinezi ile saate etki etmekden baska bir sey deyil

Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

arkadaşlar, sizi biraz einstein a davet ediyorum.... zaman size göre yavaşlatılabilir.. yani siz zaman için fazla hızlı bi kuvantuma sahip olablirsiniz.. sizin için zaman normalken etrafınızdaki zaman size daha yavaş görünür.. bildiğiniz görelilik yani.. :D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

sen bunu hic yapan gordunmu :D yalnizca dilde olan seyler gercek deyil.Bizim gorduyumuz mentalistletin illuzyonistlerin telekineziyle saati yavaslatmadan ibaretdir. :lol: konu kapansin lutfe :lol:

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ayrıca arkadaşlar bişey daha söyleyeyim elinize bi mıknatıs alın deneyin ben saatçilik yaptım 2 yıl saatin mekanizmasına mıknatıs yaklaştırınca saat durur...sebebi içinde bulunan çarklardan 1 tanesinin içindede mıknatıs olması ve diğer çarkların bacaklarınında metal olması :D hilesine başvurmak isteyenler deneyebilir....
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

doğrudur.. bende size telekinezi ile duran saati çalıştırmanın yolunu söyleyeyim.. saatin içindeki kuvars kristalleri basınç altında elektrik üretir.. telekinetikler bu kuvars kristallerini yükleyerek tekrar saati çalıştırırlar.
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

zamanın kimse kontrol edemez. atmasın kimse Allah aşkına.
sinirlerim zıplıyor.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön