İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
sarikurt

İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat

Okunmamış mesaj gönderen sarikurt »

Büyükşehir'den yapılan yazılı açıklamada, "Metrobüs taşıma ücretleri İstanbul 10. İdare Mahkemesi'nin kararı ile yürütmeyi durdurduğundan, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı kararla metrobüs ücretlerindeki fiyat ayarlaması eski haline döndü" denildi.

3 Kasım 2009'da alınan karar uyarınca, 16 Kasım 2009'dan geçerli olacak tarife kapsamında, İETT ve özel halk otobüslerinde ELBİL 7,5'dan 10 liraya, metrobüste tam bilet 1,5'dan 2 liraya, indirimli bilet 0,85'den 1 liraya yükselmiş, tek geçişlik elektronik biletin ücreti de 2 lira olarak belirlenmişti. Aylık Mavi AKBİL'deki biniş sınırı 200'den 160'a indirilirken, metrobüs hatlarında Mavi AKBİL'de her binişte 2 biniş eksiltilmişti.

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, 15 Ocak 2010'da Büyükşehir Belediyesinin metrobüs ücretlerini artıran kararının yürütmesini durdurmuştu.

Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Re: İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

sarikurt sende haber ajansı gibi çalışıyosun
never give up...
Kullanıcı avatarı
sarikurt

:) haber okumayı seviyorum,herkezi ilgilendiren haber oldumu paylaşıyorum
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

gereksiz konularla siteyi kirlettiğinin bilmem farkında mısın,yönetimin buna müdahele etmesi gerek....
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Bu benim düşüncem, bence güncel olayları paylaşması iyi birşey her ne kadar telekinezi üzerine kurulsakta dünyadan haberleride burada paylaşırsak kötü olmaz.

optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

telekinezi orga giriyorum karşıma çıkan konuya bak,metrobüste son fiyat...
gerçekten çok ilginçsiniz ya
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

böyle bir başlık varsa haber paylaşması doğal iyide olur. üstteki uyarılara uyulduğu sürece yönetimin bir şey diyeceğini sanmam. bu yazılar portal ana bölümünde görünmüyor bile
Kullanıcı avatarı
tequila

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

unf0rgiven yazdı:sarikurt sende haber ajansı gibi çalışıyosun
gerçekten ya xD tamamen katılıyorum
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
Kullanıcı avatarı
sarikurt

eğer 1 kişi bile şikayet edicekse konuları açmayı bırakıyorum,madem siteden birşeyler öğreniyoruz ozaman site için çalışmak gerek diye düşünmüştüm ama sitede ayrım olmaz herkezin toplamı 1 kişi eder yani site birliktir, 1 kişinin şikayeti bile yeter,ben konu açmaya başlamadan önce güncel olaylarda 4 konu vardı,madem 4 konu olacak niye böyle bir bölüm açılmış bunuda anlamak zor
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

ben takip ediyorum sen devam et sarıkurt İstanbul'un fethiyle ilgili yazıyı ilk defa gördüm mesela çok ta güzeldi. güncel olaylardan haberdar olmakta güzel olur

“Güncel Olaylar” sayfasına dön