İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- sarikurt
İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat
Büyükşehir'den yapılan yazılı açıklamada, "Metrobüs taşıma ücretleri İstanbul 10. İdare Mahkemesi'nin kararı ile yürütmeyi durdurduğundan, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı kararla metrobüs ücretlerindeki fiyat ayarlaması eski haline döndü" denildi.
3 Kasım 2009'da alınan karar uyarınca, 16 Kasım 2009'dan geçerli olacak tarife kapsamında, İETT ve özel halk otobüslerinde ELBİL 7,5'dan 10 liraya, metrobüste tam bilet 1,5'dan 2 liraya, indirimli bilet 0,85'den 1 liraya yükselmiş, tek geçişlik elektronik biletin ücreti de 2 lira olarak belirlenmişti. Aylık Mavi AKBİL'deki biniş sınırı 200'den 160'a indirilirken, metrobüs hatlarında Mavi AKBİL'de her binişte 2 biniş eksiltilmişti.
İstanbul 10. İdare Mahkemesi, 15 Ocak 2010'da Büyükşehir Belediyesinin metrobüs ücretlerini artıran kararının yürütmesini durdurmuştu.
3 Kasım 2009'da alınan karar uyarınca, 16 Kasım 2009'dan geçerli olacak tarife kapsamında, İETT ve özel halk otobüslerinde ELBİL 7,5'dan 10 liraya, metrobüste tam bilet 1,5'dan 2 liraya, indirimli bilet 0,85'den 1 liraya yükselmiş, tek geçişlik elektronik biletin ücreti de 2 lira olarak belirlenmişti. Aylık Mavi AKBİL'deki biniş sınırı 200'den 160'a indirilirken, metrobüs hatlarında Mavi AKBİL'de her binişte 2 biniş eksiltilmişti.
İstanbul 10. İdare Mahkemesi, 15 Ocak 2010'da Büyükşehir Belediyesinin metrobüs ücretlerini artıran kararının yürütmesini durdurmuştu.
- unf0rgiven
- sarikurt
Re: İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat
:) haber okumayı seviyorum,herkezi ilgilendiren haber oldumu paylaşıyorum
gereksiz konularla siteyi kirlettiğinin bilmem farkında mısın,yönetimin buna müdahele etmesi gerek....
Bu benim düşüncem, bence güncel olayları paylaşması iyi birşey her ne kadar telekinezi üzerine kurulsakta dünyadan haberleride burada paylaşırsak kötü olmaz.
telekinezi orga giriyorum karşıma çıkan konuya bak,metrobüste son fiyat...
gerçekten çok ilginçsiniz ya
gerçekten çok ilginçsiniz ya
- elif
böyle bir başlık varsa haber paylaşması doğal iyide olur. üstteki uyarılara uyulduğu sürece yönetimin bir şey diyeceğini sanmam. bu yazılar portal ana bölümünde görünmüyor bile
- tequila
gerçekten ya xD tamamen katılıyorumunf0rgiven yazdı:sarikurt sende haber ajansı gibi çalışıyosun
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- sarikurt
eğer 1 kişi bile şikayet edicekse konuları açmayı bırakıyorum,madem siteden birşeyler öğreniyoruz ozaman site için çalışmak gerek diye düşünmüştüm ama sitede ayrım olmaz herkezin toplamı 1 kişi eder yani site birliktir, 1 kişinin şikayeti bile yeter,ben konu açmaya başlamadan önce güncel olaylarda 4 konu vardı,madem 4 konu olacak niye böyle bir bölüm açılmış bunuda anlamak zor
- elif
ben takip ediyorum sen devam et sarıkurt İstanbul'un fethiyle ilgili yazıyı ilk defa gördüm mesela çok ta güzeldi. güncel olaylardan haberdar olmakta güzel olur