artık sizde sylar kadar iyi bir telekinezici olabilirsiniz..
- iynx
Re: artık sizde sylar kadar iyi bir telekinezici olabilirsiniz..
iyi sen tünel yap.. bende dünyanın manyetik alanında cep oluşturmaya çalışayım bu arada..
- ibrahimduygulu
arkadaşım fenomen kardeşim ne söylemişse doğrudur... 10 11 12 yaşlarındaki çocuklara gelcek olursak onlar yaşları itibari ile böyle şeylere inançları tam oluyor ondan dolayıda bize göre daha rahat çevirebiliyolar hayal güçleri daha kuvvetli oysa biz küçüklükten beri bunlar hurafe diye yetiştirildik böyle bişeyi çabuk kabullenememiştik ama kabullenenler başarıya ulaşabilirler ayrıca kapak olayı çok güzel bi olay geliştirmen için çok güzel bu konuya ben önceden cevap yazmıştım sanırım ama beni iletilere ne oluyo anlamadım gitti bi kaç yerde daha rast geldim böyle cevap ladım sandığım ve olmayan neyse benim diyceklerimde bunlar sorun olursa yazarsın fenomen kardeşim ne diyosa yap bence kapak olayını ben yapıyorum ve büyük başarı gösterdim örneğin psi-weel çevirdiğim zaman benim psi gözle göremezsin
örnek verdim

En son ibrahimduygulu tarafından 24 Oca, 10:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- furkanunal14
arkadaşlar bende 12 yaşındayım
telekinezi içinde yeterki onu açığa çıkart
- qizem95
yaw muma baqmaktan qözLerim aqRıda her yerde noktaLar qörüoRum qözLer qiTTi ama şu muma bişi oLmadıı ya 

xxxqZmmmxxx
- qizem95
ya eneRji topunu yaPmaya çaLışıorm eLimden bi eneRjinnin qeçTiqini hisedioRum ama eLimi bi nesneye doqru götrdüqümde hiç bii oLmuo 

xxxqZmmmxxx
-
ben alevi oynatmaya çalışıyodum muma bakarken hipnoz olmuşum rüya falan gördüm ateş gördüm bi uyandım 15 dk gemiş

-
arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiodum yeni girdim...Bunları sadece beyninizin güçlerini görmek için yapın yani başkasına ispatlamaya çalışmayın..Bende eskiden çyle yapardım hiçbir oynama olmazdı kağıtta ama kimse inanmayınca ispatlamayı bıraktım...Yani ilk önce zihninizden bu düşünceyi silmeniz lazım...Bu konuda ilerlemenin en kısa yolu kendi tekniklerinizi oluşturmaktır...Yakında siteye videolarımı koycam...Sakın telekineziyi bırakmayın...
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
- fenomen
- Yönetici
Psycho yazdı:arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiodum yeni girdim...Bunları sadece beyninizin güçlerini görmek için yapın yani başkasına ispatlamaya çalışmayın..Bende eskiden çyle yapardım hiçbir oynama olmazdı kağıtta ama kimse inanmayınca ispatlamayı bıraktım...Yani ilk önce zihninizden bu düşünceyi silmeniz lazım...Bu konuda ilerlemenin en kısa yolu kendi tekniklerinizi oluşturmaktır...Yakında siteye videolarımı koycam...Sakın telekineziyi bırakmayın...
Birakmiyicaz merak etme

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- qizem95
Ya bn psişik enerji topLarı yapmaya çaLışı0rm .Elmde bi eneRji hissedi0rm herşey tamam da eLimi bi yerre yöneLtqmde hiç bişi oLmuo
xxxqZmmmxxx
-