bunlar durugörü ve telepati mi???

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
hackermonkey

bunlar durugörü ve telepati mi???

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

çoktandır durugörü ve telepati konularını okuyorum.Bugün derste öğretmen söylemeden onun söyliyeceklerini söyledim yaklaşık 1-2 saniye sonra da öğretmen söyledi bu telepati sayılır mı??

sonra evde kaybettiğim bir eşya vardı ve tekniği deneyim dedim ilk gittiğim yerdede eşyayı buldum
okulda bir öğretmen arıyorduk içime doğdu kesin bu sınıftadır dedim gerçekten o sınıftaymış

birde telepatiyle ilgili kendi teknikleri olan kişiler yazabilir mi? veya işe yaradığını düşündüğünüz teknikleri

aaa birde en emin olmadığım şey okulda konuşmak istemediğim biri bana doğru geliyordu içimden beni görmezden gel v.b bir sürüşey söyledim her karşılaştığımızda dalga geçen insan hiç birşey demeden geçti bu tesadüf mü? telepati ile alakası varmı?

cevaplarınızı bekliyorum

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: bunlar durugörü ve telepati mi???

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Evet telepati. Algılama veya iletme.

İnsan ne isterse O'na O veriliyor. Bir hafta telepati ile ilgili araştırma yapın bir andan fazla uğraş vermeseniz de (İstemsiz olmak kaydıyla) Telepati örneklerini yaşamaya başladığını göreceksiniz. Bu tüm konularda böyledir. Talep edilirse verilir. Yeter ki insan işin içerisine egosunu karıştırmasın. "Ben yapıyorum, ben süperim" demesin. O zaman gerçekten çalışması gerekecektir. Sadece bilgi sahibi olmak dahi yetenekleri açığa çıkarmaya başlayacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
danger5

Re: bunlar durugörü ve telepati mi???

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

AkrepKral yazdı:Evet telepati. Algılama veya iletme.

İnsan ne isterse O'na O veriliyor. Bir hafta telepati ile ilgili araştırma yapın bir andan fazla uğraş vermeseniz de (İstemsiz olmak kaydıyla) Telepati örneklerini yaşamaya başladığını göreceksiniz. Bu tüm konularda böyledir. Talep edilirse verilir. Yeter ki insan işin içerisine egosunu karıştırmasın. "Ben yapıyorum, ben süperim" demesin. O zaman gerçekten çalışması gerekecektir. Sadece bilgi sahibi olmak dahi yetenekleri açığa çıkarmaya başlayacaktır.
Gerçekten çok güzel bir cevap mesaj yazmak istedim sırf bu mesaj için:) İnşaAllah böyle olabilirim olabiliriz. Eyv.:)