telekineziye nasıl basladınız
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- x-plague
Re: telekineziye nasıl basladınız
ben aura ile başladım
insanların kafalarında renkli şeyler görüyordum ve bir süre sonra bu renklerin gelebileceği anlamları yazdım kendi kendime. mesela kırmızı gördüğüm insanlar sinirli oluyordu. bununla bir süre ilgilendim ve araştırmaya karar verdim sonra bu şeyin aura olduğunu öğrendim. ve onu araştırırken telekineziye sıçradım XD

-
bir gün bi arkadaşımla üniv. kütüphanesine gittik kütüphanede bi kitap ilgimi çekti "Beynin Gizli Güçleri" diye ve kütüphanede o kitabı okumaya başladım tam 3 saat hiç başından kalkmadan okudum orda telekinezi,telepati ve beyin okuma gibi bisürü konudan bahsediyordu kitabı bitirdim ve orda olanları uygulamaya çalıştım örneğin birinin beynini okumaya çalıştım ve başarıyordum da daha sonra bu kitaba arkadaşım da merak saldı ve o da okudu çok beğendi ben bi süre sonra bu konudan sıkıldım ama arkadaşım araştırmalarına devam etti ve o da telepati kurmayı öğrendi ve biz derste birbirimizle ufak çapta telepatik bi şekilde konuşuyorduk mesela ben ona bakıp içimden"hocanın donunda bişey var"diyodum ve o anlıyordu gülüyordu yada hoca beni sölüye kaldırdığımda arkadaşım bana beyin gücüyle yardım edebiliyordu ben dayanamadım ve bunu başkalarına söyledim ama kimse inanmadı ...
bi zaman sonra "Olasılıksız" diye bir kitap duydum çok ilgimi çekti ve okudum 2 günde bitirdim çok beğendim etkisinde kaldım ve telekineziyi falan araştırmaya başladım arkadaşıma danıştım o da bana deneyimlerini anlattı psi Whell denediğini anlattı ve bana bu siteyi verdi ...
siteye gireli 3 gün oluyor ve psi whell'i ilk denememde yaptım ama bunu da dayanamayıp kardeşime söyledim o da yanıma gelip beni izledi ben gayet güzel çevirirken birden kağıt istemediğim yöne oğru dönmeye başladı bi de baktım ki kardeşim kağıdı üflüyomuş çok sinirlendim o akdar sinirlendim ki 2 saat uğraşmama rağmen psi whell'i çeviremedim ve hala uğraşıyorum olmuyo içimden akrdeşimi dövmek geliyo ama acıyorum naapmalıyım sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
bi zaman sonra "Olasılıksız" diye bir kitap duydum çok ilgimi çekti ve okudum 2 günde bitirdim çok beğendim etkisinde kaldım ve telekineziyi falan araştırmaya başladım arkadaşıma danıştım o da bana deneyimlerini anlattı psi Whell denediğini anlattı ve bana bu siteyi verdi ...
siteye gireli 3 gün oluyor ve psi whell'i ilk denememde yaptım ama bunu da dayanamayıp kardeşime söyledim o da yanıma gelip beni izledi ben gayet güzel çevirirken birden kağıt istemediğim yöne oğru dönmeye başladı bi de baktım ki kardeşim kağıdı üflüyomuş çok sinirlendim o akdar sinirlendim ki 2 saat uğraşmama rağmen psi whell'i çeviremedim ve hala uğraşıyorum olmuyo içimden akrdeşimi dövmek geliyo ama acıyorum naapmalıyım sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
- fenomen
- Yönetici
ScHoqoLaDe yazdı:bir gün bi arkadaşımla üniv. kütüphanesine gittik kütüphanede bi kitap ilgimi çekti "Beynin Gizli Güçleri" diye ve kütüphanede o kitabı okumaya başladım tam 3 saat hiç başından kalkmadan okudum orda telekinezi,telepati ve beyin okuma gibi bisürü konudan bahsediyordu kitabı bitirdim ve orda olanları uygulamaya çalıştım örneğin birinin beynini okumaya çalıştım ve başarıyordum da daha sonra bu kitaba arkadaşım da merak saldı ve o da okudu çok beğendi ben bi süre sonra bu konudan sıkıldım ama arkadaşım araştırmalarına devam etti ve o da telepati kurmayı öğrendi ve biz derste birbirimizle ufak çapta telepatik bi şekilde konuşuyorduk mesela ben ona bakıp içimden"hocanın donunda bişey var"diyodum ve o anlıyordu gülüyordu yada hoca beni sölüye kaldırdığımda arkadaşım bana beyin gücüyle yardım edebiliyordu ben dayanamadım ve bunu başkalarına söyledim ama kimse inanmadı ...
Arkadasim kardesini fela dovme.Dovmeye kalsa ben gebertmisdim cok onceler kardesimi

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Lúthien
Benim başlama hikayem küçüklügüme dayanıyor kücükken kaleciydim ben en korkulu rüyam topun yüzüme çarpmasıydı bir gün arkadaş abandı topa yüzüme doru geliyordu bişi yabamazdım yumdum gözlerimi çarpmasın çarpmasın diye yalvarmaya başladım açtığımda top yerde duruyordu bütün arkadaşlarım bana bakıyordu ne oldu dedim topu durdurdun dediler top yüzüme çarpmadan durmuş ve yere düşmüş o günden sonra arkadaşlarım korktu benden bende çok artislendim sizi vurmadan döverim hee fln sonra nasıl oldu bu diye araştırdım megersem farkına varmadan telekineziyi kullanmışım ama tabi şuan yüzüme gelen bi topu durduramıyorum çat diye çarpıyor valla birkaçkez denedim durdurmayı olmuyor bunu beya acılı bir yöntemle ögrendim o zamana ait bişimiş demekki şimdi gine böyle bişi yapmak için çabalıyorum
Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
-
HEROES HOŞ DİZİ.BEN DE ETKİLENİYORUM AMA TELEKİNEZİYE KARŞI ŞU SON İKİ YILDIR ACAYİP İLGİ DUYUYORUM. 

BAŞARMAK İÇİN İNANMAK ŞART!!
- rapPRENS
ben kısacası çocuklugumda gördugum paranormal varlıklarla başladım ama telekineziye deyil o sonradan geldi bu konulara merak duydum ve arastırmalar yaptım öyle öyle ögrendim işte 

bir ışık bir işaret gönderyaRAP
-
2 yıl bi arkadaş telekinezi flan dio du ama yapamıomuş (ve şua anda o arkadaşın telekineziyle alakası yok) bnde int bi araştırdım 2 yıldır onla ilgileniorum zaten baya bi ilgim çeker bu konular 

Gerçekçi ol, imkansızı iste.
-
yaa benim iletilerim neden siliniyo anlamadım istenmiyo muyum bu sitede:S
- qizem95
Bn haberLerde duydum bi çocuk kaşık bükü0muş qözüyLe die iLqimi çeqti haberLerde biyoenerji fLn dedi biyoeneRjiyi aRaştırmaya başLadım sonRa teLekinezi die bi keLime duydum googLe da aRaşTrdım fLn öLece bi meRakım oRtaya çıqTı aLLaha şüküR psi wheeL i haReket ettire biLiorum 2 kere kaLem haReket ettirdim ama bida sonRa hç haReket ettiremedm
in$ onunda dewamı qeLck
xD

xD
xxxqZmmmxxx
-
tmm fenomen yaa çok saol:Dfenomen yazdı:ScHoqoLaDe yazdı:bir gün bi arkadaşımla üniv. kütüphanesine gittik kütüphanede bi kitap ilgimi çekti "Beynin Gizli Güçleri" diye ve kütüphanede o kitabı okumaya başladım tam 3 saat hiç başından kalkmadan okudum orda telekinezi,telepati ve beyin okuma gibi bisürü konudan bahsediyordu kitabı bitirdim ve orda olanları uygulamaya çalıştım örneğin birinin beynini okumaya çalıştım ve başarıyordum da daha sonra bu kitaba arkadaşım da merak saldı ve o da okudu çok beğendi ben bi süre sonra bu konudan sıkıldım ama arkadaşım araştırmalarına devam etti ve o da telepati kurmayı öğrendi ve biz derste birbirimizle ufak çapta telepatik bi şekilde konuşuyorduk mesela ben ona bakıp içimden"hocanın donunda bişey var"diyodum ve o anlıyordu gülüyordu yada hoca beni sölüye kaldırdığımda arkadaşım bana beyin gücüyle yardım edebiliyordu ben dayanamadım ve bunu başkalarına söyledim ama kimse inanmadı ...
Arkadasim kardesini fela dovme.Dovmeye kalsa ben gebertmisdim cok onceler kardesimiyaparken kendini bos birak.his kasilma hep olumlu dusun ve eminim basaracaksin.Ayrica senin okudugun Amargi Hillier Beynin Gizli Gucleri kitabini ben arkadaslarima tavsiyte ederim Ama ben e book olarak bulamadim.Burda da satilmiyor ki alayim.Sen kapak la calis beynini bosalt ve gec psi wheelin onune.Unutmayin eger basara miyorsaniz bu sizin kafanizin gereksiz bilgilerle dolu oldugunu gosterir.onlardi delete edin sonra baslayin psi wheele.
kapak ilgimi çekti deniycem:D:D
-