Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri
- mrtmermer
Re: Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri
bende daha yeniyim.. kendim meraklıydım ama araştırmadım hiç.. dün 1-2 siteye girdim.. orda kağıdı döndürme yazıyordu.. 1-2 saat uğraştım.. sonun hafif kıpırdanmalar oldu.. bu kıpırdamaları görünce kendime güvenim arttı..
biras ara verdim ve tekrar denedim.. ucuna baktım ve elimi kağıdın yanına koydum.. kağıt yavaş yavaş dönmeye başladı.. bi ara çok fazla hızlandı.. bende çok şaşırdım ve noluyo dedim.. ellerimi çektim.. gözlerimle temas kurmaya başladım kağıt hala dönüyordu.. sonra ertesi gün okula gittim ve arkadaşlarıma bu durumu anlattım.. hepside gülmeye başladılar.. sonra biri birasdaha meraklıymış oda denemeye başladı.. 5-6 kez denedi.. kağıt dönemeye başladı.. herkes şaşırdı ama yok rüzgardan yok ordan burdan uydurmalar yaptılar.. süper bişi ama.. benim anlamadığım bu iş sadece kağıtlamı olcak.. daha ilerlere nasıl gidebilirim ve ne kadar vaktimi alır.. birde ben bu kağıtla uğraştıktan sonra gözlerim çok kızarıyor ve başım çok ağrıyor.. normalmidir?
biras ara verdim ve tekrar denedim.. ucuna baktım ve elimi kağıdın yanına koydum.. kağıt yavaş yavaş dönmeye başladı.. bi ara çok fazla hızlandı.. bende çok şaşırdım ve noluyo dedim.. ellerimi çektim.. gözlerimle temas kurmaya başladım kağıt hala dönüyordu.. sonra ertesi gün okula gittim ve arkadaşlarıma bu durumu anlattım.. hepside gülmeye başladılar.. sonra biri birasdaha meraklıymış oda denemeye başladı.. 5-6 kez denedi.. kağıt dönemeye başladı.. herkes şaşırdı ama yok rüzgardan yok ordan burdan uydurmalar yaptılar.. süper bişi ama.. benim anlamadığım bu iş sadece kağıtlamı olcak.. daha ilerlere nasıl gidebilirim ve ne kadar vaktimi alır.. birde ben bu kağıtla uğraştıktan sonra gözlerim çok kızarıyor ve başım çok ağrıyor.. normalmidir?
İnsanlar da Ay'a Benzerler...
Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...
Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...
goz kizarmasi yorgunluktandir ama bas agrisi normal bir belirti
-
ya slm bende bu tür şeylere epeydir ilgi duyuyorum en son asker de iken mrk edip denemiş tim o zmn da kağt deli gibi dönüyodu şimdi de dönüyo ama sağa sola kontrol edemyorum durdurmak zor oluyo soldan sağa da dönmüyo ama sağdan sola deli gibi dönüyo nası yapcaz bu işi
- Berk
O kendinin dönmesidir diye düşünüyorum.Fakat sen bu dönüyorya durdurursan ki bence başarma şansın yüksek(herkezde)Çevirmeyi rahatlıkla yaparsın.
Astralseyahat.net
-
Ben elimi koyarak yapabiliyorum.
- Berk
O elin kendini motive etmek amaçlı bence.Elinle güç uyguluyormuş gibi düşünmeni sağlıyor.Dönüceği kesin gibi geliyor sana.
Astralseyahat.net
- byfreestylerap
- İletişim:
eğer hiç dönderemiyorsanız takvim sayfası veya alüminyum folyo ile denemenizi öneririm
-
Bugün ilk defa denemek istedim. Koydum kağıdı. 5-10 dakika baktıktan sonra bir kıpırdanma oldu. Saat yönünde çok az döndü. Fakat ilk olduğu için döndüğü anda bir sevinç belirtisi gösterdiğimden konsantrasyonum bozuldu ve durdu. Ne kadar uğraştıysam da bir daha toparlayamadım. Konsantrasyonu yükseltmem için yardım da bulunur musunuz?
- Berk
Düzeneği kurdun ya karşısına otur gözlerini kapa ve rahatladığını düşün.Gözlerini kapadığında gördüğün karanlığa odaklan sadece bak bu sayede birşey düşünemessin.Sonra gözlerini aç ve çalışmana devam et.
Astralseyahat.net
-
Başardım =) 2 Tur döndü. Ve daha sonra kapının çalması neden le konsantrasyonum gitti. :( Olsun 2 tur döndürdüm başlangıç için bu da yeter :D
-