Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
mrtmermer

Re: Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri

Okunmamış mesaj gönderen mrtmermer »

bende daha yeniyim.. kendim meraklıydım ama araştırmadım hiç.. dün 1-2 siteye girdim.. orda kağıdı döndürme yazıyordu.. 1-2 saat uğraştım.. sonun hafif kıpırdanmalar oldu.. bu kıpırdamaları görünce kendime güvenim arttı..
biras ara verdim ve tekrar denedim.. ucuna baktım ve elimi kağıdın yanına koydum.. kağıt yavaş yavaş dönmeye başladı.. bi ara çok fazla hızlandı.. bende çok şaşırdım ve noluyo dedim.. ellerimi çektim.. gözlerimle temas kurmaya başladım kağıt hala dönüyordu.. sonra ertesi gün okula gittim ve arkadaşlarıma bu durumu anlattım.. hepside gülmeye başladılar.. sonra biri birasdaha meraklıymış oda denemeye başladı.. 5-6 kez denedi.. kağıt dönemeye başladı.. herkes şaşırdı ama yok rüzgardan yok ordan burdan uydurmalar yaptılar.. süper bişi ama.. benim anlamadığım bu iş sadece kağıtlamı olcak.. daha ilerlere nasıl gidebilirim ve ne kadar vaktimi alır.. birde ben bu kağıtla uğraştıktan sonra gözlerim çok kızarıyor ve başım çok ağrıyor.. normalmidir?
İnsanlar da Ay'a Benzerler...
Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

goz kizarmasi yorgunluktandir ama bas agrisi normal bir belirti
fieryx

Okunmamış mesaj gönderen fieryx »

ya slm bende bu tür şeylere epeydir ilgi duyuyorum en son asker de iken mrk edip denemiş tim o zmn da kağt deli gibi dönüyodu şimdi de dönüyo ama sağa sola kontrol edemyorum durdurmak zor oluyo soldan sağa da dönmüyo ama sağdan sola deli gibi dönüyo nası yapcaz bu işi
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

O kendinin dönmesidir diye düşünüyorum.Fakat sen bu dönüyorya durdurursan ki bence başarma şansın yüksek(herkezde)Çevirmeyi rahatlıkla yaparsın.
Astralseyahat.net
kayaalper

Okunmamış mesaj gönderen kayaalper »

Ben elimi koyarak yapabiliyorum.

Kullanıcı avatarı
Berk

O elin kendini motive etmek amaçlı bence.Elinle güç uyguluyormuş gibi düşünmeni sağlıyor.Dönüceği kesin gibi geliyor sana.
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

eğer hiç dönderemiyorsanız takvim sayfası veya alüminyum folyo ile denemenizi öneririm
HuB

Okunmamış mesaj gönderen HuB »

Bugün ilk defa denemek istedim. Koydum kağıdı. 5-10 dakika baktıktan sonra bir kıpırdanma oldu. Saat yönünde çok az döndü. Fakat ilk olduğu için döndüğü anda bir sevinç belirtisi gösterdiğimden konsantrasyonum bozuldu ve durdu. Ne kadar uğraştıysam da bir daha toparlayamadım. Konsantrasyonu yükseltmem için yardım da bulunur musunuz?
Kullanıcı avatarı
Berk

Düzeneği kurdun ya karşısına otur gözlerini kapa ve rahatladığını düşün.Gözlerini kapadığında gördüğün karanlığa odaklan sadece bak bu sayede birşey düşünemessin.Sonra gözlerini aç ve çalışmana devam et.
Astralseyahat.net
HuB

Okunmamış mesaj gönderen HuB »

Başardım =) 2 Tur döndü. Ve daha sonra kapının çalması neden le konsantrasyonum gitti. :( Olsun 2 tur döndürdüm başlangıç için bu da yeter :D