bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

arkadaşlar ben ingilizce kursuna gidiyorum işte orada ders görürken aklıma havadan bitkilrden enerji çalmak geldi psikolojik olarak enerji aldığımı düşündüm sonra başım ağrıdı ve başım dönüyordu çok yorgunlaşmıştım.Sonra yarın arkadaşım bana beni internet kafede gördüğünü ve cevap vermediğimi söyledi şaşırmıştım ama nasıl olur diye düşünüyordum aradan iki hafta geçti bu sitede dolaşıyordum sonra dedublüman diye bir başlık gördüm okuyunca aynı şeylerin bende olduğunu görünce tırstım.Çünkü orada yansımaya uğrayanların çoğu ölüyordu ve beni orada gördüklerinde çizgili bir kıyafetle görmüşler ama ben hiç çizgili kıyafet giymedimki?acaba zamanda bir yansımamı bu arkadaşlar yani ben internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

saçmalama sen parapsikoloji konuları üzerine yoğunlaştığın için istemsiz olarak olmuştur korkmana gerek yok ve sende bu yeteneğin olduğunun belirtisidir(çeşke bendede olsa) bence çalışırsan istediğin yere kendini kopyalayabilirsin ve onları kontrol edip başka durugörü gibi tekniklerdede ilerlersen onun gözüyle dünyayı görebilirsin onları istediğin yere gönderebilirsin ve o çizgili kıyafet bilinçaltında yer alıyordur onu sen kendi kafanda üretmişsin yada bir yerde görmüşsün sen hatırlamasanda
beynini kontrol edersen kopyalarıda kontrol edersin tek bilinç iki beden biri gerçek biri sahte ama dokunulabilecek kadar yoğunlaşmış
ve ayrıca ölmeyeceksin:D
En son byfreestylerap tarafından 22 May, 21:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

bence istemsiz olarak da olmamış ama arkadaş kendini bişey zannetmek için sallıyo.havada durdun şahitlerin de var mı?
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

sallamıo böle bişey var.
Astralseyahat.net
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
arkadaşları ona benzetmiştir ya :D

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

optimist_21 yazdı:eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
Katılıyorum, sana benzetmişlerdir..
**profesyonel** yazdı: internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
Öğrenmenin en iyi yolu arkadaşının söylediği o çizgili kıyafeti bul, giy ve internet kafeye git.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

**profesyonel** yazdı: internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
Öğrenmenin en iyi yolu arkadaşının söylediği o çizgili kıyafeti bul, giy ve internet kafeye git.[/quote]
:D :D güzel cevap.

profesyonel arkadaşların benzetmiştir.. başka bişe olamaz zaten. ya da sen sallıyosun :D
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

optimist_21 yazdı:eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
yo hayır bilgisayarın başında oturmuyomuşum böle bekleyenler için sandalyeler filan var ordaymışım:) hareket etmiyomuşum,dik dik bakıyomuşum:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

aferin olayı kitabına da uydur da tam inanıyomuşuz gibi olsun
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Kural basit inanmıyorsan mesaj yazmıcaksın..
Astralseyahat.net

“Beden-Ruh-Kinezi” sayfasına dön