bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!
arkadaşlar ben ingilizce kursuna gidiyorum işte orada ders görürken aklıma havadan bitkilrden enerji çalmak geldi psikolojik olarak enerji aldığımı düşündüm sonra başım ağrıdı ve başım dönüyordu çok yorgunlaşmıştım.Sonra yarın arkadaşım bana beni internet kafede gördüğünü ve cevap vermediğimi söyledi şaşırmıştım ama nasıl olur diye düşünüyordum aradan iki hafta geçti bu sitede dolaşıyordum sonra dedublüman diye bir başlık gördüm okuyunca aynı şeylerin bende olduğunu görünce tırstım.Çünkü orada yansımaya uğrayanların çoğu ölüyordu ve beni orada gördüklerinde çizgili bir kıyafetle görmüşler ama ben hiç çizgili kıyafet giymedimki?acaba zamanda bir yansımamı bu arkadaşlar yani ben internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: bilinçsiz dedublüman yaşadım!!!
saçmalama sen parapsikoloji konuları üzerine yoğunlaştığın için istemsiz olarak olmuştur korkmana gerek yok ve sende bu yeteneğin olduğunun belirtisidir(çeşke bendede olsa) bence çalışırsan istediğin yere kendini kopyalayabilirsin ve onları kontrol edip başka durugörü gibi tekniklerdede ilerlersen onun gözüyle dünyayı görebilirsin onları istediğin yere gönderebilirsin ve o çizgili kıyafet bilinçaltında yer alıyordur onu sen kendi kafanda üretmişsin yada bir yerde görmüşsün sen hatırlamasanda
beynini kontrol edersen kopyalarıda kontrol edersin tek bilinç iki beden biri gerçek biri sahte ama dokunulabilecek kadar yoğunlaşmış
ve ayrıca ölmeyeceksin:D
beynini kontrol edersen kopyalarıda kontrol edersin tek bilinç iki beden biri gerçek biri sahte ama dokunulabilecek kadar yoğunlaşmış
ve ayrıca ölmeyeceksin:D
En son byfreestylerap tarafından 22 May, 21:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
bence istemsiz olarak da olmamış ama arkadaş kendini bişey zannetmek için sallıyo.havada durdun şahitlerin de var mı?
Sınanıyorsunuz...
- Berk
eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
arkadaşları ona benzetmiştir ya :D
- gabrielgray
Katılıyorum, sana benzetmişlerdir..optimist_21 yazdı:eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
Öğrenmenin en iyi yolu arkadaşının söylediği o çizgili kıyafeti bul, giy ve internet kafeye git.**profesyonel** yazdı: internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Öğrenmenin en iyi yolu arkadaşının söylediği o çizgili kıyafeti bul, giy ve internet kafeye git.[/quote]**profesyonel** yazdı: internet kafede çizgili bir kıyafet giydiğimi farkettiğim zamanmı ölücem?
:D :D güzel cevap.
profesyonel arkadaşların benzetmiştir.. başka bişe olamaz zaten. ya da sen sallıyosun :D
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
yo hayır bilgisayarın başında oturmuyomuşum böle bekleyenler için sandalyeler filan var ordaymışım:) hareket etmiyomuşum,dik dik bakıyomuşum:Doptimist_21 yazdı:eş beden nasıl internet cafeye gidiyor :D:D oysa konuda eş bedene dokunulamayacağı yazıyordu yani dokununca elin içinden geçer diyordu konuda, burda ise internet cafeye gidiyor, bilgisayarın başında oturuyor , dokunuyor muhtemelen:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
aferin olayı kitabına da uydur da tam inanıyomuşuz gibi olsun
Sınanıyorsunuz...
- Berk