Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Moderatör: Sai
- iynx
Re: Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
zaten cin+ayet.. yani cin ayeti dir cinayet.. cinlerin insana fitne fesat sokmasıdır.. hmm aman tikkat.smgljkrndgli öfilhkjmxşf kjnxşflhkj
yaşadıın olayı biliyorum fazla endişelencek bişey deil uzun uzun anlatmak isterdim ama şimdi fklavyede hızlı yazamam neyse uzun sözün kısası al sana tedavi;
1-Evde yanlızken bunlarla uğraşma bi şey olacağından deil ama kendini güvende hissettirir.
2-Düşündüklerinin hepsi beyninin sana bi oyunu fazla zorlama onu
3-Telekineeziyi bi müddet bırak rahatla ve kendini rahat hissettiğin zaman başla
bana ulaşmak istersen özel mesaj at sana msnimi veriyim yardımcı olalım sana
1-Evde yanlızken bunlarla uğraşma bi şey olacağından deil ama kendini güvende hissettirir.
2-Düşündüklerinin hepsi beyninin sana bi oyunu fazla zorlama onu
3-Telekineeziyi bi müddet bırak rahatla ve kendini rahat hissettiğin zaman başla
bana ulaşmak istersen özel mesaj at sana msnimi veriyim yardımcı olalım sana

-
Aslında bu telekineziyle alakalı bir durum değil. Telekinezinin 'T'sini bile bilmeyen çoğu insanlara cinler musallat olmuş durumda. Bu çok doğal bir durum. Yapabilecek birşey yok. Kimse yalnız değildir. Alışman gerek. Zarar vereceklerini sanmıyorum. Bende birşeye odaklanırken yanımda birisi varmış gibi hissediyorum. Gayet normal. Telekinezi yalnız iken daha kolay başarılır, bu konsantrasyonu sağlar. Ondan bundan korkupta 1 yılını çöp etmeye değmez açıkcası.
- NEwblood
-
BU KONU VE MESAJLAR BİR ÇOK TELEKINIZEYLE UGRAŞANLAR KÖTÜ ETKİLEMİŞ ÇOGU BIRAKIYO ::D:D
- fenomen
- Yönetici
Onlarin çogunda telekinezi gecici bir hevesdi.Simdiden birakmalari onlar icin iyi olur
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
bunları okurken bir cevapta arkadaşımızın omm sesi üç harflileri çağırır demişti. Acaba gerçekten de omm sesi onları çağırır mı eğer öyleyse şu konsantre olup da yoga yapanlar onları mı çağırıyor?
- iynx
yok be ya.. saçma saçma inanışlar.. om sesi onları çağırsa bile ifadem için özür dilerim ama; malmısınız??? siz onlardan daha üstünsünüz ve uğraştığınız şey tk ise herhalükarda normal bir insandan daha yoğun enerjiye sahipsiniz.. bırakın onlar sizden korksun olm.. ne bu cin cin cin.. lan korkmuyorum işte.. bişicik te olmuyo.. çok gelirse okursunuz bi sure, enerjiniz güçlenir kaçar gider.. yada benm gibi enerjisini emersiniz..
-
Bence de çağırmaz da hani inanışta gizli ya herşey. Belki bu sesi çıkarıp da onların geleceğine inananlara gerçekten geliyordur. Bir şey daha var. Çok şükür Allah'a Sûre ve Dua biliyorum ama enerji emmeyi bilmiyorum o daha ileride galiba?
- iynx
boşver bilme daha iyi.. riskleri deli olmayan biri için kabul edilmeyecek kadar büyük.. efendim? evet ben deliyim.. 

-