Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )
-
Re: Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )
nerden nereye bağlamışsın :))) sana önerim psi whell falan çalışma bana özelden mesaj at 1haftada kola kutusu yüzük kalem çatalı bir miktarda olsa hareket ettirisin
-
telekinezinin olmadığını ispatlanamamasından dolayı söylemişsin ama 3000 yıldan beri var
- byfreestylerap
- İletişim:
mevlananın bir sözü var 'ne kadar bilirsen bil; söylediklerin, karşındakinin anladığı kadardır.' bence bu duruma uyan bir söz
bende netenes arkadaşımıza katılıyorumnetenes yazdı:ben sadece telekineziyi kastetmedim, su an rusyada amerikada hatta yanlis hatirlamiyorsam lubnanda bile parapsikoloji egitimi universitelerde veriliyor. yani durduk yere hadi cisim oynatalim diye baslamadik tum o akim statik elektrik olaylarinin cevabida
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
çırak yazdı::))
Ayrıca bir suya sevgi verdiginizde suyun molekülleri biz görmesekte güzel şekiller alması ne kadar gerçekse telekinezide o kadar gerçektir..
.
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
Çok komik yazmışsın Düşünerek hareket ettirilen tek şey penistir :) bence bu yazı bu cümle için olmuş. Güzelde söylemişsin ama internette bir çok video var hava akımsız kağıt döndüğüne dair beyin gücü yok elektriklenme diyorsun ki eğer dikkatli bi şekilde açık havada gök yüzüne bakarsan havadaki enerjiyi çok rahatlıkla görebilirsin ufak nokta şeklindeler bir sürü var telekinezi yapan insanlar bunları topluyorlar o gördüğün ellerdeki elektiriklenme dediğin olayda beyin gücü ile bunların hareketinin sağlanması ve kağıdın döndürülmesi neyse herkesin görüşüne saygım vardır. Ayrıca ben sadece gözümle bakarak döndürebiliyorum kağıdı yani ellerimi koymadan da döndürebiliyorum durdurabiliyorum veya donerken durdurup ters tarafa döndürebiliyorum bunun hava akımıyla kimyayla ilgisi yok insanın kendisiyle enerjisiyle ve bize verilen bu büyük nimetin farkına varılmasıyla alakalı bişeydir. Bence sen bu yazıyı bulduğun veya gördüğün "Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey penistir" lafın için yazdın herneyse uzatmayalım herkese iyi forumlar.
-