suraya bi bakarmısınız
- msafacetin
suraya bi bakarmısınız
arkadaşlar telekineziye başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu ilk hafta günümün çoğunu çalışmayla geçiriyodum 5. gün psi whell i rahat ve hızlı bi şekilde döndürüyodum ve dönerken de yalpalamadan dönüyodu(normalde dönmesi gerektiği gibi) sonra babaannem de 4-5 gün kaldım eve glp denediğimde olmadı sanırım çok uykusuz olduğum içindi sonraki gün tekrar denedim sadece sağa sola çok az gidip geliyodu.bugün sabah denediğimde sanki hafif rüzgar vuruyomuş gibi hafif sallanarak hızlı hızlı döndürüyodum.ama hava gelmediğine eminim. ve hızlı da dönüyo sizce sorun nedir. kağıdı fln doğru yaptığımdan eminim
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: suraya bi bakarmısınız
4-5 gün çalışmadığından biraz gerilemişsinmsafacetin yazdı:arkadaşlar telekineziye başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu ilk hafta günümün çoğunu çalışmayla geçiriyodum 5. gün psi whell i rahat ve hızlı bi şekilde döndürüyodum ve dönerken de yalpalamadan dönüyodu(normalde dönmesi gerektiği gibi) sonra babaannem de 4-5 gün kaldım eve glp denediğimde olmadı sanırım çok uykusuz olduğum içindi sonraki gün tekrar denedim sadece sağa sola çok az gidip geliyodu.bugün sabah denediğimde sanki hafif rüzgar vuruyomuş gibi hafif sallanarak hızlı hızlı döndürüyodum.ama hava gelmediğine eminim. ve hızlı da dönüyo sizce sorun nedir. kağıdı fln doğru yaptığımdan eminim
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: suraya bi bakarmısınız
Başarılar dilerim,
Ancak oraya bakın buraya bakın şeklinde başlıklar açmayın lütfen.
Ancak oraya bakın buraya bakın şeklinde başlıklar açmayın lütfen.
Aramak, güzel bir çabadır.