suraya bi bakarmısınız

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kilitli
Kullanıcı avatarı
msafacetin

suraya bi bakarmısınız

Okunmamış mesaj gönderen msafacetin »

arkadaşlar telekineziye başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu ilk hafta günümün çoğunu çalışmayla geçiriyodum 5. gün psi whell i rahat ve hızlı bi şekilde döndürüyodum ve dönerken de yalpalamadan dönüyodu(normalde dönmesi gerektiği gibi) sonra babaannem de 4-5 gün kaldım eve glp denediğimde olmadı sanırım çok uykusuz olduğum içindi sonraki gün tekrar denedim sadece sağa sola çok az gidip geliyodu.bugün sabah denediğimde sanki hafif rüzgar vuruyomuş gibi hafif sallanarak hızlı hızlı döndürüyodum.ama hava gelmediğine eminim. ve hızlı da dönüyo sizce sorun nedir. kağıdı fln doğru yaptığımdan eminim

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: suraya bi bakarmısınız

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

msafacetin yazdı:arkadaşlar telekineziye başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu ilk hafta günümün çoğunu çalışmayla geçiriyodum 5. gün psi whell i rahat ve hızlı bi şekilde döndürüyodum ve dönerken de yalpalamadan dönüyodu(normalde dönmesi gerektiği gibi) sonra babaannem de 4-5 gün kaldım eve glp denediğimde olmadı sanırım çok uykusuz olduğum içindi sonraki gün tekrar denedim sadece sağa sola çok az gidip geliyodu.bugün sabah denediğimde sanki hafif rüzgar vuruyomuş gibi hafif sallanarak hızlı hızlı döndürüyodum.ama hava gelmediğine eminim. ve hızlı da dönüyo sizce sorun nedir. kağıdı fln doğru yaptığımdan eminim
4-5 gün çalışmadığından biraz gerilemişsin
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: suraya bi bakarmısınız

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Başarılar dilerim,
Ancak oraya bakın buraya bakın şeklinde başlıklar açmayın lütfen.
Aramak, güzel bir çabadır.

Kilitli

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön