Psi wheel yapmanın kolay bir yolu (işe yarıyor !)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: Psi wheel yapmanın kolay bir yolu (işe yarıyor !)

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bende tekrar başladım kaç sefer yeniden başladım artık sayısını bilmiyorum:D 1 haftadır çalışıyorum ama acaip baş ağrısı yapıo 2 gündür sanırım tk gücü ağır bir yük:S güzel teknik tşkler:)

mehmetsukru
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen mehmetsukru »

Merhaba bn forumda yeniyim psi wheele de yeni başlayacağım bana neler önerirsiniz... fazla araştırmadım ama içimizdeki chi enerjisiyle döndürebiliyormuşuz kağıdı değil mi ? o enerjiyi elimize nasıl gönderebiliriz ?
Kullanıcı avatarı
DARK

Okunmamış mesaj gönderen DARK »

yaw tekrardan başladında nasıl konsantire oldun ben oluyorum yapabildiklerim aklıma geliyo olmuyo 1 hafta çalışıyom psiwell milim milim oynuyo :D
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

DARK yazdı:yaw tekrardan başladında nasıl konsantire oldun ben oluyorum yapabildiklerim aklıma geliyo olmuyo 1 hafta çalışıyom psiwell milim milim oynuyo :D
yok ben yeni başlamış gibiyim biraz ara vercem tekrar başlayacam zaten:D
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

ne güzel denemeler yapmak :D
ama bi türlü pratiğe geçemiorm bnde yhaa of :D
geçsem en az 3-5 ayda aşırı somutluk fışkıran işler yaparım.
ama oqul sbs dersane test çözme hedü hödü vs. fln filan
bu saydıkLarım yüzünden olmuor. :D
ama teorik olarak bayağı bişiler biliorm neyseki :D
o da olmasa artık xD
İmza Yhok.

Kullanıcı avatarı
Panzehir

Okunmamış mesaj gönderen Panzehir »

Cevp yazamadığımdan kusra bakamyın =D benim pc nin ekran kartı gitmişte yeni alabildim bilgisayarı :)
mehmetsukru arkadasım :) forumda bu konuyu çok iyi anlatan konular mevcut araştırırsan sevinirim :)
olmuyo demeyin ya oluo işte =D=D=D bende son günlerde bir çakram kapanmıştı aşık oldumda =D neyseki geçti :) çok kaptırmadım dershanede otururken hani tavandan aşağı bişiler sarkıo aşk acısı çekiorm abi nasıl yapim felan die bana düşünceler gelmeye başladı onu yendim ondan sonra o tavandan sarkan şeyi bi sağa bi sola çevirmeye başladım konsantre olunca =D coştum sonra bi mutluluk bende =) uzun süre ara vermeyi düşünüodum ama beni bu bağladı geri :)
ara vermek iyidir tamam verin ama bi ara verip bi başlamayın =D işyerinde sürekli patrondan izin alamazsınız dimi =D onun gibi düşünün :) ara sıra iyidir ara ama oda 3 günlük felan bana göre en fazla 1 hafta :)
O İlerleme Yolunda =)
Kullanıcı avatarı
Panzehir

İİ cene bi gelişimmm .. Varyaa =D levitasyon benim hayaliiim =D 24 saat onla oynarım forumda pek göremessiniz beni dermişim =P xD :) ama bırakmıcam ben bunu ciddiyim :) şimdi 13 yaşındayım 4 5 yıl uğraşsam nereye getiririm işi siz bi düşünün =D
O İlerleme Yolunda =)
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Panzehir yazdı:Cevp yazamadığımdan kusra bakamyın =D benim pc nin ekran kartı gitmişte yeni alabildim bilgisayarı :)
mehmetsukru arkadasım :) forumda bu konuyu çok iyi anlatan konular mevcut araştırırsan sevinirim :)
olmuyo demeyin ya oluo işte =D=D=D bende son günlerde bir çakram kapanmıştı aşık oldumda =D neyseki geçti :) çok kaptırmadım dershanede otururken hani tavandan aşağı bişiler sarkıo aşk acısı çekiorm abi nasıl yapim felan die bana düşünceler gelmeye başladı onu yendim ondan sonra o tavandan sarkan şeyi bi sağa bi sola çevirmeye başladım konsantre olunca =D coştum sonra bi mutluluk bende =) uzun süre ara vermeyi düşünüodum ama beni bu bağladı geri :)
ara vermek iyidir tamam verin ama bi ara verip bi başlamayın =D işyerinde sürekli patrondan izin alamazsınız dimi =D onun gibi düşünün :) ara sıra iyidir ara ama oda 3 günlük felan bana göre en fazla 1 hafta :)
Çakraları açmak öyle kolay birşey gibi görünebilir, ama değil kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Panzehir

biliyorum :) zor bişi bnde hemen oldu demedim zaten =D
O İlerleme Yolunda =)
LifeqoesoN
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen LifeqoesoN »

Ben 2. denememde yaptım arkadaslar. İki elimi açıp döndürdüm. Tüğlerm diken diken oldu. okulda yyapcam