Kolay Bir Psi-Ball Taktiği ve Bir Soru :))

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Kolay Bir Psi-Ball Taktiği ve Bir Soru :))

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

Mrb. Arkadaşlar çok kolay bir psi-ball taktiği gördüm ve hemen paylaşmak istedim daha önce paylaşıldıysa konum kapansın ama ben görmediğim için yazıyım dedim.

hemen anlatayım ;
önce gözleriniz açık veya kapalı o sizin stilinize bağlı ama ilk seferde odak sorununuz varsa kapalı yapın ustalaşınca açarsınız neyse devam ediyim şimdi elimizi bir top tutuyor gibi yaparak bütün enerjimizin ellerimize aktığına odaklanıyoruz daha sonra ellerimizin karıncalandığını düşünüp karıncalanana kadar bekliyoruz ellerimize enerji akımı tamamlandığında bu enerjinin ellerimizin arasında enerjisi yoğunlaşan bir top olduğuna odaklanıyoruz iyice odaklanabilmişsek 1-2 denemeden sonra olacaktır olmassa peşini bırakmayıp biraz dinlenip yada öncesinde biraz meditasyon yapıp tekrar deneyin ve en önemli ilkemiz olan MUTLAKA YAPACAĞIM'ı unutmayalım biz bırakırsak beynimizi bu işlere tekrar inandırmak zor olur bu yüzden tekrar tekrar deneyelim elbet olacaktır.

ve benim kendimde olan bir garipliği sölemek ve sizden yardım alarak bunu çözmek istiyorum.
Ben psi ball yapıyorum bunu bazen düşünerek bazen top atar gibi atarak yolluyorum 1 düşünürken bi normal atarken attığım yerde hareketlenme oluyor hangisi doğru bende şaşırdım ve psi-whell bazen rahatça dönüyor bazen hiç kımıldamıyor erkense neden dönüyor tam zamanıysa neden dönmüyor bende şaşırdım buna cevap aramaktan başım normal çalışırken ağırdığından 2 hatta 3 kat daha faza ağrıyor yardım ederseniz sevinirim

inşallah psi-ball konusunda yardım edebilmişimdir - sizinde yardımlarınızı bekliyorum ...

Alıntı Değildir ...

iyi forumlar
En son ikea tarafından 31 Eki, 21:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
Xerz

Re: Kolay Bir Psi-Ball Taktiği ve Bir Soru :))

Okunmamış mesaj gönderen Xerz »

Şimdi bazen odaklandığın zaman enerjiye,enerji yoğunlaşıyo tam yapamiyosun sonra enerjiyi serbest bıraktıgın zaman bi anda dönüyo kendi kendine bu forumlarda çok konuşuldu.Ama senin odaklanma sorununlada alakali olabilir =) bu arada teknik için saol
Feel the energy,Feel the heat.Dominate ! now.
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Kolay Bir Psi-Ball Taktiği ve Bir Soru :))

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

teknik işe yaradıysa ne mutlu bana cevabın için teşekkür ederim odak çalışıp tekrar deneyecem :))
Nothing Else ...