Ne Olur Yardım Edin ! :(
-
Ne Olur Yardım Edin ! :(
bende bu işe dün gece başladım döndürebiliyorumm ama yönü bi sağa oldu bi sol garip bişe.
ve ayrıca kağıda odaklanmadıım zaman bile dönüğyor kafamı başka bişeye bakmak için çevirdiğimde dönmeye başlıoo kontrol edemiorum o kadar hızlıda dönmüo ikide bi kesilio sonra başlıo :D yeniyim bi yardım nasıl yön verebilirim ? uzun süre döndürmek için ne yapmalı ?
ve ayrıca kağıda odaklanmadıım zaman bile dönüğyor kafamı başka bişeye bakmak için çevirdiğimde dönmeye başlıoo kontrol edemiorum o kadar hızlıda dönmüo ikide bi kesilio sonra başlıo :D yeniyim bi yardım nasıl yön verebilirim ? uzun süre döndürmek için ne yapmalı ?
- cnerercan
Re: Ne Olur Yardım Edin ! :(
arkadaşım bende yeni sayılırım kapak çalışması yap
meditasyon fln yap :D
ben böyle böyle kontol etmeyi öğrendim bnmde öyleydi bilgisayara fln bakarken kendiliğinden dönmeye başlıyodu kafan orda kalıyo yani bir nevi kendini kontrol etmelisin sağa sola döndürmek içinde sürekli düzenli olarak çalışma yap
benden bukadar bnm yaptıklarım bunlar :D
meditasyon fln yap :D
ben böyle böyle kontol etmeyi öğrendim bnmde öyleydi bilgisayara fln bakarken kendiliğinden dönmeye başlıyodu kafan orda kalıyo yani bir nevi kendini kontrol etmelisin sağa sola döndürmek içinde sürekli düzenli olarak çalışma yap
benden bukadar bnm yaptıklarım bunlar :D
-
Beyler bende dün kapak çalışmasıyla başladım.(Ama çok fazla kapak çalışması yaptım)Bu gün psi wheel çeviriyorum.
Fakat psi-wheelim de şöye bir sorun var istediğim yöne doğru döndürünce o yöne az gidiyo diğer türlü bir kaç tur atabiliyor istediğim yönde ise en fazla 3 de 4 tur dönüyo(%75)
Fakat psi-wheelim de şöye bir sorun var istediğim yöne doğru döndürünce o yöne az gidiyo diğer türlü bir kaç tur atabiliyor istediğim yönde ise en fazla 3 de 4 tur dönüyo(%75)
-
OHI yazdı:Beyler bende dün kapak çalışmasıyla başladım.(Ama çok fazla kapak çalışması yaptım)Bu gün psi wheel çeviriyorum.
Bu arada ellerimi kullanmadan döndürüyorum(ilk başta ellerimle döndürdüm ama sonra kardeşim inanmadı felan zorladım kendimi ellerimi kullanmadan döndürdüm.)
- cnerercan
bende yavaş yavaş başladım ellerimi kullanmadan ama biraz zorlanıyorum :)
zamanla :)
zamanla :)
-
mesala sağa sola nasıl yön veriosunuz ? benim döndüğünde bi sağ bi sol yapıo ayyaşlar gibi :D kapak çalışmasına yarın sabahtan başlıcam meditasyon dediğin nasıl bişey ?
-
Ben şöyle yöne yeriyorum:Nalbant28 yazdı:mesala sağa sola nasıl yön veriosunuz ? benim döndüğünde bi sağ bi sol yapıo ayyaşlar gibi :D kapak çalışmasına yarın sabahtan başlıcam meditasyon dediğin nasıl bişey ?
http://www.yokboylesite.com/wp-content/ ... iwheel.gif
Bu resim de 5. numaralı resimi düşün sola doğru hareket ettriken sol keşenin üstünen enerjimin aktığını ve kağıdı döndürdüğünü düşünüyorum.
Birde ağızımdan hava gitmesin diye giysilerimi :
http://www.calshop.biz/gol_2005-2006/im ... as_Ps2.jpg
en üstteki adam gibi ağızıma bağlıyorum ki hava gitmesin
-
yok yaa bu yön işi bozuo işi bide sen ne yapıosun bana bire bir anlatsana kısa kısa mesala akımın geçtiğini düşün demişssin nasıl bişey geçiriosun aklında o sıra :D ? ayrıca gta sanandreas ten gelen taktiğinie koptum :D:D:D
-
Arkadaşım forumda bir sürü bilgi var okursan bulursun böyle konular açmayı vazgeçin...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-