Aref'in şovundan sonra Telekinezi ile ilgili özelden çok sayıda mesaj gelmeye başladı. Bir arkadaşın sorusu üzerine ona yazdığım cevabı buraya genişleterek ekliyorum.
Neden telekinezi yapmak istediğinizin sizde bir karşılığı olsun. Neden telekinezi yapmak istiyorsunuz? Amacınız nedir? Eğer sağlam bir nedeniniz ve amacınız varsa başarıya ulaşıncaya kadar sizi motive edecektir. İnsan beyni ve bilinç altı asla sebebi açık ve net olmayan girişimleri uzun süre sürdüremez. Sıkılır ve bırakırsınız.
Telekineziye hevesle başlanılıp sonuç alınamayınca kısa sürede bırakılıyor. Elinde haritası olmayan bir turistin yabancı bir şehirde kaybolması hiçte zor değildir. Kendisine ya bir rehber veya GPS aleti bulması gerekir. Veya en azından gezmek istediği şehir hakkında önceden bilgi edinmesi...
https://www.telekinezi.com.tr//dat/telk_ust.jpgÖnce Telekinezi hakkında bulduğunuz herşeyi okuyun. Sonra ve en önemlisi ve bir çoğu tarafından atlanılan önemli konu; başkalarının bulduğu teknikleri değil kendinize uygun tekniği bulun o tekniği deneyin veya sıfırdan yeni bir teknik geliştirin. Herkesin zeka türü ve algıları farklıdır bir başkasında işe yarayan teknik sizde hiçbir işe yaramayabilir. Eğer başarıya daha hızlı ulaşmak istiyorsanız önce kendinizi tanımalısınız, kendini tanımayan maddeyi asla tanıyıp etki edemez.
Görsel Zekalı iseniz: Zihinsel projeksiyona Sözel - Duyuşsal Zekalı iseniz: Telkine Dokunsal İseniz: Ellerinize vb. Ağırlık vermeniz gerekebilir
Maddeye etki yapmadan önce zihninizde zihinsel etkiyi geliştirin. Yani önce telekineziyi zihninizde gerçekleştirin. Bu konu ile ilgili Akaşa yayınlarından çıkan "Ruhsal Şifa Teknikleri" adlı kitapı alıp oradaki Zihinsel projeksiyon tekniklerinde kendinizi geliştirin. Kitabın ana konusu telekinezi değil ancak oradaki teknikleri öğrenin çok faydası olacaktır.
Sonra oturun ve yılmadan deneyin. Sitede ve Kitapta da püf noktalarını bulacaksınız.
Son olarak: Herşeyi herkese anlatmayın. Hevesinizin kırılmasına sebep olurlar. Tam anlamı ile başarmadan veya sırf başkaları sizi alkışlasın, size hayran kalsın diye hiçbir şey yapmayın. Yapmak zorunda da değilsiniz.
** Genelde eğitim çağındaki gençler daha çok meraklı olduğu için onlar için söylüyorum. Önceliği her zaman derslerinize ve eğitim hayatınıza veriniz. Telekinezi adıyla bir meslek yok eğer gösteri dünyasında çalışmayacak, yurtdışında parapsikoloji eğitimi almayacaksanız bu çalışmalarınız kendinizi tanımak ve bir alanda geliştirmekten öte geçemeyecektir.
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler
ben de birşey eklemek istiyorum
herşeyden önce konsantrasyon çalışmaları yapın düzenli olarak
en önemlisi budur bence
bir işe odaklanamazsan onu başaramazsın
Ayrıca Görsel zekayı veya hafızayı geliştirmek için bildiğiniz yöntemler , teknikler var mı?
Doğru düzgün bi bilgiye ulaşamadım bugüne kadar
Aynen AkrepKreal bu benimde dikkatimi çekti.Herkes bir heves içinde.Basit bir amaç uğruna yapıyor.Ve canı sıkılınca hemen bırakıyor.Sanki PC oyunu oynuyorda sıkıldı oynamıyor gibi birşey.Bu ciddi bir mesele.Vede Çok doğru söyledin katılıyorum.Herkes bir teknik peşinde.Bence kendi tekniğinizi geliştirin.Örneğin A tekniği %17 B tekniği %25 C tekniği %82 sonuç verdi.Sen hemen C tekniğine gidiyorsun.Bu normal teknikde denenmeli.Ancak
kendi tekniğiniz %100 sonuç verecektir.
bana önerebileceğiniz kitaplar nelerdir. çok ilgi duyuyorum yeni başlicam telekineziye ama önce kendimi hazırlamam lazım sanırım. şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar psi-whell i hiç bi hava uygulamadan forumda denildi gibi 4 kez döndürdüm 4 ündede şok etkisi oldu 4-5 turdan sonra durdu ve şuan yapamıyorum :( acaba yapamadım mı yani o yüzdenmi şimdi yapamıorum? lütfen yardım edin --- forumda nasıl konu açabilirim :D
telekinezi sihir değildir telekinezi insan vücudunun sahip olduğu stataik elektiriği arttırıp zihin güücü ile istediği gibi kontrol edebilmesidir arkadaşım :d