telekinezi ve cinlers.

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: telekinezi ve cinlers.

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ki enerjisi 3. seviye den kastı herhalde arkadaş böyle bi enerjiye uyumlanmış derslerini alıyordur.(dalgaya almasanız şaşardım.)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Yalniz

yooo ben dalgaya almadim. Merakimdan sordum. Yeniyim cunki pek bilgim yok.
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
alperoost

Okunmamış mesaj gönderen alperoost »

arkadaslar yeniyim(ve hiçbir şey yapamıyorum:((: )bu kapak calısması konsantrasyonumu arttırırmı?ve tam olarak nedir bilmiyorum açıklayabilirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
grenade

acil durum :)

Okunmamış mesaj gönderen grenade »

herkese meraba,arkadaşlar bnm yardıma ihtiyacım var hemde epey bir çünkü inanın içinizde en tecrübesiz benm,telekinezi hakkında doğru dürüst hiçbişey bilmiyorum.kendi çapımda bişiler araştırmaya çalıştım fakat böyle olmuo tecrübeli birilernden yardım almam lazım ltfen birileri benmle iletişime geçebilir mi? son bikaç gündür bi arkadaşımn etkisiyle feci merak salmış durumdayım anlattıkları gerçekten etkilio ama bn hiçbişey bilmiorum bomboşum çakra açmalar aurolar göz rengi değiştirme rüyalara girme zihin gücüyle konuşmalar vs. vs.bi sürü şey duydum ama işte ihtiyacım olan biri bna nerden neyle başlamamı fln anlatması :/

Kullanıcı avatarı
Yalniz

Öncelikle... Kapak calismasi konsantrasyonunu ve odaklanmani arttirir.. Günlük 2-3 kez yap.. Her defer icin 10 dk kafidir.. Su sekil yapiyosun: Sise kapagini alip ters koyuyosun. Ters derken ic tarafi sana bakacak.. Ortasinda bi yildiz nokta vs. gibi bisey olacak. Oraya odaklan.. Düsüncelerini sustur.. Susturmak derken hani hayal kurarsin, icinden konusursun gibi bisey olmayacak. Bombos gibi.. Enerjinin gözlerinden oraya gittigini imaje et. Bu kadar.. :)

Forumu arastir derim.. :) Aciklamasi zor cünki.. Bende tecrübeli degilim.. Maalesef..
Kullanıcı avatarı
grenade

Okunmamış mesaj gönderen grenade »

teşekkr ederm :) peki şu çakra açma olayı ne biri bunun hakkındada bilgi verebilir mi? çokmu hızlı gittim dha oralara var mı :)
Kullanıcı avatarı
Yalniz

Bence var. Hem cakra acmak öyle kolay degil diye duydum. :)
Kullanıcı avatarı
pumaxar
Yaşadığınız İl: 58 Sivas

Okunmamış mesaj gönderen pumaxar »

arkadşlar ki enerjisi 3. seviye derken ben ki enerjisinde seviyeler vardır hareketleri kolay yapabilmeye göre en üst seviye 6 dır ama şimdiye kadar öle birini hiç görmedim...
AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
Kullanıcı avatarı
Yalniz

peki nasil gelistiriyorsun?