Şimdi arkadaşlar ben yaklaşık 1 haftadır ugraşıyorum psi whell i falan çevirebiliyorum Şimdi diyorsunuzki Psi whell Psi ball ben bu psi ball ı yapmaya çalışıyorum Bi şeyler Hissediyorum Ellerim İnanılmaz elektrikleniyor ancak Bu güc ile ne yapılabilir yani bi videoda izledim adam kapıyı açıp kapıya biliyordu.
kilitleri açıyodu efendim neyse
Birde 1 haftadır ugraşıyorum ev içinde masasnın üstünde bir bozuk saatim çalışmaya başlamış Bu beni açıkcası mutlu etti psi whell 'i çok iyi döndürebiliyorum Dur saga dön sola dön komutlarında başarılıyım evin içinde üstünü kapatacak mantıklı bir alet bulamadıgım için kapalı denemedim
Şimdi Kaşık bükme dediginiz olayı deniyorum elimi koyuyorum Sıcak hamuru bükülüyor olarak görüyorum büküldügünüde hissediyorum Ancak kaşıkta herhangi Bir oynama yok. Üstünde işlemesi olan kaşıklar kulanıyoruz ona biraz elektrik yükledigimi düşündügümde kaşıgı iki elimle Tek harekette Bükebiliyoreum Kendimi zorlamadan ancak Sonuc olarak ellerimle büküyorum bunu hiç yapmadan Bükmeyi Başarmak İçin tam olarak ne yapmak Gerekir
Chi Kalkanı Vs Bunları henüz yapamıyorum Bu metalleri hareket ettirebilen bi arkadaşım var elini ignein üstüne koyuyor hangi tarafa döndürmek isterse götürmek isterse götürüyor bunu biz nasıl yaparız. Birde bunu sorucam teşekkürler
Kinezi İle olanlar..
-
Re: Kinezi İle olanlar..
bende acemiyim fakat hiç bişey birden bire gerçekleşmez.. kaşığı elinle zorlanmadan bükebilmen bile büyük bir ilerleme kendine güven bunu başarıcam de emin ol biraz pratikten sonra çok iyi konuma geliceksin ve sakın kendinden şüphe etme... başarılar..
-
Re: Kinezi İle olanlar..
10 dakka önce kaşıgı Ters çevirip ( kaşıgın baktıgı ynün ters tarafı ) na elimi koydum Elimi Bir ateş Topu Fırın olarak düşündüm ve elimi sıcacık hale getirdim Daha sonra Kaşıgı gözümün önünde sürekli egilirken gördüm Ve Bi süre sonra elimi çektigimde kaşıgın gerçekten parmagımla bükebildigimi farkettim ve elledigimde kaşıgı ısıttıgımı ve kaşıgın sıcak oldugunu fark ettim .. Buda bi ilerlemedir bence.. Sizde deneyin işe yaradıgını görürsünüz
İsteyipde yapamıycagın Yok.
-