Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..
-
Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..
Arkadaşlar şuanda bilgisayar başında psi wheel yaptım :D kağıt 3 bilemedin 5 tur döndü.. Bugün 2. günüm. Yatacaktım ama bir deneyeyim dedim. Ya yoksa rüzgar akımı falan mı oldu evde yoksa anlamadım ama 3-4 kez üst üste yaptım babama da göstedim.. Artık istediğim zaman istediğim saatte yapabilir miyim bunu ? Yoksa şansa mı yaptım şuanda ?
-
Re: Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..
:) Aynı benim durumum :) şansa yaptım diye birşey yok kendini geliştirmelisin dahada çalış yavaş yavaş pipete geçersin her zaman kağıtta kalma.
-
Hmmm... Ama daha yeni başlamış ve yapmaya başlamışken pipete geçmeyelim hemen biraz daha yoğunlaşayım bunun üzerinde. İstediğim saatte yapmaya başlayım sonra pipete geçerim :) teşekkürler cevabın için.
-
Bende yavaş yavaş dedim zaten :)
- options
öncelikle bence hemen babana gösterme baya döndürmeye çalış gece 2-3 gibi ben yapıyorum bazen hiç ses olmuyor istediğim kadar döndürüyorum sonra tv nin sesini açıyorum kafamı yukarı kaldırıyorum hala dönüyor.bence geceleri biraz daha çalış.
Biraz ara verelim.
-
Haklısın sabah döndürememiştim geceleyin döndürdüm. Ama bilgisayarın karşısında döndürdüm yine ses vardı anlayacağın.. Enteresan ya.. Çalışmaya devam etcem..options yazdı:öncelikle bence hemen babana gösterme baya döndürmeye çalış gece 2-3 gibi ben yapıyorum bazen hiç ses olmuyor istediğim kadar döndürüyorum sonra tv nin sesini açıyorum kafamı yukarı kaldırıyorum hala dönüyor.bence geceleri biraz daha çalış.
- options
bence bilgisayar karşısında döndürmezsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
Biraz ara verelim.
-
Ama bilgisayar başında döndürüyorum başka yerde döndüremiyorum. Şuanda hiç döndüremiyorum mesela bilgisayar başında da ne oldu bilmiyorum... Offf.. Neden böyle oldu acaba ? Ne yapmam lazım ?options yazdı:bence bilgisayar karşısında döndürmezsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
-