Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Mr. Salvatore

Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..

Okunmamış mesaj gönderen Mr. Salvatore »

Arkadaşlar şuanda bilgisayar başında psi wheel yaptım :D kağıt 3 bilemedin 5 tur döndü.. Bugün 2. günüm. Yatacaktım ama bir deneyeyim dedim. Ya yoksa rüzgar akımı falan mı oldu evde yoksa anlamadım ama 3-4 kez üst üste yaptım babama da göstedim.. Artık istediğim zaman istediğim saatte yapabilir miyim bunu ? Yoksa şansa mı yaptım şuanda ?

emo321

Re: Psi Wheel ilk defa 2.günümde yaptım ama sorum var..

Okunmamış mesaj gönderen emo321 »

:) Aynı benim durumum :) şansa yaptım diye birşey yok kendini geliştirmelisin dahada çalış yavaş yavaş pipete geçersin her zaman kağıtta kalma.
Mr. Salvatore

Hmmm... Ama daha yeni başlamış ve yapmaya başlamışken pipete geçmeyelim hemen biraz daha yoğunlaşayım bunun üzerinde. İstediğim saatte yapmaya başlayım sonra pipete geçerim :) teşekkürler cevabın için.
emo321

Okunmamış mesaj gönderen emo321 »

Bende yavaş yavaş dedim zaten :)
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

öncelikle bence hemen babana gösterme baya döndürmeye çalış gece 2-3 gibi ben yapıyorum bazen hiç ses olmuyor istediğim kadar döndürüyorum sonra tv nin sesini açıyorum kafamı yukarı kaldırıyorum hala dönüyor.bence geceleri biraz daha çalış.
Biraz ara verelim.

Mr. Salvatore

options yazdı:öncelikle bence hemen babana gösterme baya döndürmeye çalış gece 2-3 gibi ben yapıyorum bazen hiç ses olmuyor istediğim kadar döndürüyorum sonra tv nin sesini açıyorum kafamı yukarı kaldırıyorum hala dönüyor.bence geceleri biraz daha çalış.
Haklısın sabah döndürememiştim geceleyin döndürdüm. Ama bilgisayarın karşısında döndürdüm yine ses vardı anlayacağın.. Enteresan ya.. Çalışmaya devam etcem..
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

bence bilgisayar karşısında döndürmezsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
Biraz ara verelim.
Mr. Salvatore

options yazdı:bence bilgisayar karşısında döndürmezsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
Ama bilgisayar başında döndürüyorum başka yerde döndüremiyorum. Şuanda hiç döndüremiyorum mesela bilgisayar başında da ne oldu bilmiyorum... Offf.. Neden böyle oldu acaba ? Ne yapmam lazım ?