Astral denememden sonraki ruh hâlim.

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral denememden sonraki ruh hâlim.

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

geri dönememek diye bir olay yok, ilk çıktığın sıralar senin elinde olmuyor "tık" diye bir ses gelsin bedenin hemen çekiyor seni, geri dönememk diye birşey yok en ufak bir korku yaşa bedenin çekiyor seni

Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

huseyin_33 yazdı:ya ben astral yapıorum da merk ettigim bişe var aslında .. ben şimdi astraldeyken arkadasımın evine felan gidiyorum . acaba onun gercekte yaptıgı seyleri mi görüorum yoksa hayali seyler mi? cvp ltfn!
Sanırım gerçekten yaptığı şeyleri görüyorsun. :) Lucid rüyada hayali şeyler görünür.
zaza54 yazdı:geri dönememek diye bir olay yok, ilk çıktığın sıralar senin elinde olmuyor "tık" diye bir ses gelsin bedenin hemen çekiyor seni, geri dönememk diye birşey yok en ufak bir korku yaşa bedenin çekiyor seni
Yardımların için çok teşekkür ederim. :)
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Çınlamalar, uyuşmalar, karıncalanmalar gayet normaldir panik yapmadan devam etmeni öneririm. Zamanla alışırsın zaten. Başarılar...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

"kuzey*" rica ederi"m

hüseyin" gerçekten yaptığı şeyleri görürsün
Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

Şu çınlamalardan sonra çıkış'ı tam anlamı ile gerçekleştirebilsem tam süper olacak. :) Herkes'e iyi geceler, ben Astral denemeye gidiyorum yine. :D
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.

Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

O arada olanları hatırlamıyorsan astraldeyken olmadığına inandığın birşeyi hayal etmiş olabilirsin ( Bi yerde okumuştum ) Mesela kendi odanın içindesin ve orada farklı birşey olduğunu düşünüyorsun gibi.Böyle birşey yapıldığı zaman astralde ne yapıldığı unutuluyormuş.
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

şansıma tükürüyüm tam astral beden çıkıyodu içimden gözüm siyahlıktan beyazlığa dönüyordu babam ışığı birden açtı sonra uyandım
Kullanıcı avatarı
Methuselah

Okunmamış mesaj gönderen Methuselah »

:) yazık ki ne yazık sana telekom .
macomil

Okunmamış mesaj gönderen macomil »

İlk kez denemede kütüp hanede komple uyuştum sonra sıraya kafamı yumduğumu gördüm sakin bi şekilde etrafa falan bakıyordum bilgisayarın başında siyah saçlı bi kız gördüm daha sonra demir parmaklıklar gördüm ve önünde bir minibüs bekliyordu .Daha sonra arkadaşım tarafından uyandırıldım bilgisayarın önünde bi kız vardı cidden gördüğüm kız ancak bahçeye çıktığımda minibüs yoktu sanırım gelene kadar çekmişler :D.