Herkeze Merhabalar
-
Herkeze Merhabalar
Öncellikle sizlere bir kaç soru sormak istiyorum sitenize üye olalı 2 3 gün oldu baya araştırma yaptım .TElekineziyle ilgili astralla ilgilide araştırma yaptım astralı başaramadım ama yapıcam elbet bir gün :).Neyse telekinezide kendimi geliştirmek istiyorum beynimi geliştirmek istiyorum bunun için çok çalışdım 2 günden beri ama psi whell döndüremedim sadece oynata bildim size bir kaç soru sormak istiyorum.Totemin tanımını bana kısa olarak yapa bilirmisiniz totem ne işe yarar?Birde ben kagıdı döndürmeye çalıştıgım zaman kendimi çok yoruyorum kalbim sıkışıyor ve bırakıyorum deniyorum durmadan olmuyor bunu nasıl başarabilirim ?Son olarakta enerji toplama yani enerji topları bununla birisine zarar verebilirmiyiz ?Ve son olarak Bu telekinezi yle pro oldugum zaman yada asatral seyahatte telepati güçlerimde gelişiyormu yada durugöz ?Şimdiden teşekkürler herşey için ...
-
Re: Herkeze Merhabalar
Bende fazla bilgili değilim ama biraz yardım etmeey çalışırım...Totem astraldeyken veya lucid dreamindeyken gerçek dünyada mısın yoksa değil misin ayırt etmeni sağlayan kişisel eşyandır...Kalbin sıkışıyorsa kendini çok sıkıyorsun ya da chi enerjin az oalbilir...Kendini çok sıkma rahat rahat uğraş bu işle...Hızlıca yapmaya çalışma aheste aheste yap...İlk günden olacak diye bir şey yok...Enerji topunu eğer çok yoğun yapabilirsen evet zarar verebilirsin...Buna psi-ball diyoruz fakat insanlar üzerinde kullanmaman en güzeli...Açık unuttuğun ışıklarda kullanman herkes için daha iyi... :D Telepati ve durugöz gelişir mi bilemem...
-