Rüyasını Kontrol Etmek İsteyenler Buraya

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
kaan24
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı

Re: Rüyasını Kontrol Etmek İsteyenler Buraya

Okunmamış mesaj gönderen kaan24 »

KhornE yazdı:
kaan24 yazdı:Yada yüksek bi binaya çıktınızı hayal edin ve aşaya atlayın.
yüksek derecede kalp krizi geçirme tehlikesi olan bir yöntem, bazen uyurken yere düştüğünüz sanıp uyanırsınız o bile kalbinizin küt küt diye yerinden çıkarmışçasına atmasını sağlarken rüyada binadan atlamayı düşünüp uyanmaya çalışmak gerçek hayatta binanın tepesinden atlamaktan farksız, her ikindede %50 ölme olasılığınız var. Onun yerine sadece uyanmaya çalışın zaten uyanacaksınız. kaan24 ün anlattığı yöntem gerçekten güzel, ilk rüyada kendimi farkındalık derecesinde yakalamam benim bu yöntem sayesinde olmuştu, bu yöntemi ben kendim şans eseri bulmuştum, uyurken bir şeyler düşünürken uyumamak için kendimi zorlarken uykuya daldığım esnada etraftaki seslerin yavaş yavaş kesildiğini farkettim ve bir anda düşündüğüm şeyin içinde buldum kendimi ve ilk farkındalık durumuma erişmiş oldum. kaan24 ün yöntemini denemenizi tavsiye ederim ama dediğim gibi bu binadan atlama olayını bence yapmayın.
Senin dedin teknikle aynı sayılır.yorumun için çok teşekkür ederim
binadan atlama konusunda haklısın ama dier türlü uyanınca yada diğer uykuya geçince hareket edemio gibi oluosunuz o yüzden bu yöntemi deniyorum.
Bu arada bu tekniği geceleri denemeyin çünkü gece ağır bi uykuda oluosunuz bu tekniği yapmanız zorlasıo.
Ben bu tekniği genelde 12-6 saatleri arasında uyuyarak yapıyorum.
En son kaan24 tarafından 24 Nis, 15:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!

kaan24

telekom yazdı:ben direk uyanıyorum hoşlanmazsam(tabi uykuda olduğumu çaktığım zaman
Böle durumlarda rüyamı değistiriyorum örn;

rüyada hayaletmi gördüm veya ölü birisini o anda mt2-uçağım olduğunu-zengin biri olduğumu veya dünya lideri olduğumu hayal ediom o anda oluo :D.
kaan24

Tesekkür edip konuya yorum yaptınız için hepinize tsk ederim...
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

bende de boyle bir teknik var

Bilinçli rüya olayında bunu başarmayı çok isteyenler için oldukça yararlı bir teknik paylaşmak istiyorum..

Yine kendi tekniklerimden. Aslına bakarsanız dün gece uygulamalı olarak başardığım bir teknik. Çok kolay oldu, ancak belki de ben bu işlerle yakından ilgilendiğim için, siz aynı kolaylıkta başaramayabilirsiniz. Belli de olmaz tabi..

Dün gece yatağıma uzandığımda kendi arzumla lucid görmek istedim ve "bakalım n'olacak" dedim.

Öncelikle bilincimi açık tutmaya çalıştım. Sürekli içimden kim olduğumu ve nerede olduğumu tekrar ettim (1-2 dakika boyunca). Ama bunu ezbere değil tamamen bilinçli bir şekilde yaptım.

Daha sonra başıma gelebilecek her olayın rüya olacağını (uyanıp yataktan kalkmak dışında) zihnime yerleştirdim. Gözümü kapadım ve her geceki gibi hayal kurdum. Hayal sürecinde bilincimi bir an için kaybettim ancak kendimi başka bir hayalin içerisinde buldum ve az önce kendime verdiğim komuttan olsa gerek durumun hayalden ibaret olduğunu, yatağımda yattığımı hatırladım..

Hayalin içerisinden rahatlıkla sıyrılıp bedenimi düşündüğümde ruhumun askıda kaldığının farkına vardım.

Ruhum yükselmek istiyordu ancak karşı koyuyordum (salakça bir şekilde). Kendimi bıraktığım an yönetebileceğim bir rüyada uyanacağımı biliyordum ancak yapmadım. Elimi güçlükle hareket ettirerek ruhumun bedenime girmesini sağladım ve kalktım.

bu denenmiştir deniyen çoğu kişide çıkmıştır

--alıntıdır--
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
axi222

Okunmamış mesaj gönderen axi222 »

ben ruyada olduğumu anlayamıyorum bile acayip bir rüyalarım var benim arada saçma sapan şeyler görüyorum eğer düzgün bir rüya görsem senin tekniği yaparımda 1.si hergün rüya görüom :) rüyaya çıktımmı hiç anlayamıom rüyada olduğumu bir kere anlamışdım ondada rüyadan çıkmaya çalıştım çıkamadam kafama su döküodum :)

Kullanıcı avatarı
qUrKaN

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

axi222 rüyada olduğunu anlaman için kendini şartlaman lazım buda bugün lucide çıkıcam rüyada olduğumu anlıcam vb. bunları yap 10-15 gün içerisinde etkisini görürsün
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
muhammet

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

ben bi kere bilincsiz kontrol ettim artık hep yapmak istiyorum senin tekniği bi denicem ...:)
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )